لوئيس: حضور در چلسي رويايي بزرگ بود
کد خبر: ۴۱۷۶۷۰
| | 3207 بازدید
ژوزه مورينيو سرمربي چلسي موفق شد سومين شکار فصل نقل و انتقالاتش را از باشگاه اتلتيکو به چنگ آورد و فليپه لوئيس را با قراردادي 3 ساله جذب کند.
بالاخره و پس از مدت ها مذاکره ميان سران 2 باشگاه چلسي و اتلتيکو مادريد ، مدافع قهرمان فصل گذشته لاليگا با امضاي قراردادي 3 ساله به جمع شاگردان مورينيو پيوست.
به گزارش تسنيم، قرار است اين برزيلي که 16 ميليون پوند انتقالش براي چلسي آب خورده پيراهن شماره 5 اين تيم را بر تن کند ،پيراهني که پس از جدايي ميشل اسين از استمفورد بريج بر تن هيچ کدام از بازيکنان اين تيم پوشانده نشد.
لوييز پس از ديگو کاستا و توبيا کورتوآ سومين بازيکني است که در تابستان جاري از اتلتيکو به چلسي منتقل شده است.
اين برزيلي پس از امضاي قرارداد دبا ابراز رضايت از حضور در چلسي گفته است: حضور در چلسي رويايي است که باور کردن آن سخت بود اما در نهايت تبديل به واقعيت شد. از اينکه به چلسي پيوستم خوشحالم و بيصبرانه در انتظار شروع ليگ برتر هستم. اميدوارم با چلسي بتوانم به افتخارات زيادي دست پيدا کنم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


