صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چين اتهام جاسوسي رايانه‌اي را رد کرد

اين محققان گفتند اگر اين نوع جاسوسي، از رايانه‌هاي مستقر در چين کنترل شده باشند، قطعا بايد اينگونه نتيجه گيري کرد که دولت آن کشور مستقيما در اين‌کار دخيل است.
کد خبر: ۴۱۷۳۳
| |
2716 بازدید

دولت چين اتهامات وارده به اين کشور مبني بر نفوذ در اطلاعات رايانه‌اي ديگر کشورها را رد کرد و آن را دروغ خواند.

چين گانگ، سخنگوي وزارت امور خارجه چين در يک کنفرانس خبري گفت "برخي از افراد در خارج از کشور، در دروغ پردازي و شايعه پراکني در مورد جاسوس‌هاي رايانه‌اي چيني تخصص پيدا کرده‌اند ولي بايد بدانند اقدامات آنها در خدشه دار کردن چهره کشور چين محکوم به شکست است.

محققان کانادا در گزارشي که روز يکشنبه منتشر شد اعلام کردند موجي از جاسوسي رايانه‌اي که اصل و مبدا آن در چين پيدا شده جهان را فرا گرفته است و جاسوسان توانسته‌اند به رايانه‌هاي مقامات 103کشور جهان از جمله رايانه دالايي لاما رهبر بودائي‌هاي تبت نفوذ کنند.

اين محققان گفتند اگر اين نوع جاسوسي، از رايانه‌هاي مستقر در چين کنترل شده باشند، قطعا بايد اينگونه نتيجه گيري کرد که دولت آن کشور مستقيما در اين‌کار دخيل است.

سخنگوي وزارت خارجه چين نيز با اشاره به نامي که محققان کانادايي به اين شبکه جاسوسي يعني "گوست نت يا شبکه اشباح" اطلاق کرده‌اند افزود در خارج از چين، شبحي به نام جنگ سرد و ويروسي به نام "تهديد چين" نيز وجود دارد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟