محکومیت فرستنده نامه‌های زهرآلود به اوباما

یک بازیگر زن اهل تگزاس بخاطر ارسال نامه‌هایی آغشته به ماده سمی ریسین برای رییس جمهوری آمریکا، شهردار نیویورک و یک شخص مهم در زمینه کنترل سلاح‌های گرم، به 18 سال زندان محکوم شد.
کد خبر: ۴۱۷۱۹۰
|
۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۷ 17 July 2014
|
5201 بازدید
یک بازیگر زن اهل تگزاس بخاطر ارسال نامه‌هایی آغشته به ماده سمی ریسین برای رییس جمهوری آمریکا، شهردار نیویورک و یک شخص مهم در زمینه کنترل سلاح‌های گرم، به 18 سال زندان محکوم شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اکسپرس، شانون گس ریچاردسون، بازیگر 35 ساله آمریکایی که یک سال پیش دستگیر شده بود در ماه دسامبر متهم به در اختیار داشتن سم ریسین و استفاده‌اش به عنوان سلاح شده بود.

این زن جوان به 216 ماه حبس و 367 هزار دلار جریمه نقدی محکوم شده است.

شانون گس ریچاردسون در آوریل و مه 2013 تعداد زیادی وسایل برای تهیه ریسین که ماده‌ای کشنده است به صورت آنلاین خریداری کرده‌ بود.

وی از این ماده در نامه‌های تهدیدآمیزی که به باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، شهردار نیویورک و مارک گلیز، یک فعال در زمینه کنترل سلاح‌های گرم در 20 مه از طریق یک دفتر پستی فرستاده بود، استفاده کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار