واكنش رئيسي به الهام: سياسي نکنید
وي افزود: برخي از تصميمات كلان در زمينههاي متفاوت، خود ماهيت جرم زدايي دارند و ضروري است موضوع پيشگيري از جرم علاوه بر دستگاه قضايي و نيروي انتظامي، در مراكز تصميم ساز كشور مدنظر قرار گيرد.
کد خبر: ۴۱۵۸
| | 6855 بازدید
روز دوشنبه، ابراهيم رئيسي، معاون اول رئيس قوه قضائيه گفت كه «ضرورت اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي نبايد تحت الشعاع مناقشات سياسي قرار گيرد».
به نوشته «تهران امرز»، وي در نشست كميته تعامل قوه قضائيه و نيروي انتظامي گفت: افزايش ضريب احساس امنيت رواني و حفظ حريم اخلاقي اجتماع در گرو برخورد با مظاهر فساد و شرارت است و اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي، نبايد تحتالشعاع مناقشات سياسي قرار گيرد.
معاون اول رئيس قوه قضائيه با حمايت از نيروي انتظامي در برخورد با ناامنيهاي اجتماعي و مظاهر فساد و شرارت، گفت: هماهنگي و همكاري عوامل قضايي و اطلاعاتي ضامن افزايش ضريب امنيت در كشور است.
«رئيسي» گفت: كاستن عناوين مجرمانه و استفاده از مجازاتهاي جايگزين حبس و به ويژه تدوين سازوكار جامع پيشگيري از جرم در دستور كار قوه قضائيه قرار دارد.
«رئيسي» گفت: كاستن عناوين مجرمانه و استفاده از مجازاتهاي جايگزين حبس و به ويژه تدوين سازوكار جامع پيشگيري از جرم در دستور كار قوه قضائيه قرار دارد.
وي افزود: برخي از تصميمات كلان در زمينههاي متفاوت، خود ماهيت جرمزدايي دارند و ضروري است موضوع پيشگيري از جرم، علاوه بر دستگاه قضايي و نيروي انتظامي، در مراكز تصميم ساز كشور مدنظر قرار گيرد.
معاون اول رئيس قوه قضائيه با بيان اينكه «يكي از مراجع اعلام سوابق افراد، نيروي انتظامي است»، گفت: با وجود اينكه استعلام قضات از اداره تشخيص هويت ناجا براي گرفتن تصميم اطمينان بخش است، اين امر مانع استعلام از ديگر مراجع ذيربط نيست.
طرح امنيت اجتماعي هماهنگ با دولت
همچنين رئيس پليس امنيت ناجا، سردار اشتري به فارس گفت: طرح امنيت اجتماعي بنا بر مطالبات مردم، وظايف قانوني ناجا و با هماهنگي كامل همهمراجع قضايي و اجرايي انجام شده و ادامه مييابد.
همچنين رئيس پليس امنيت ناجا، سردار اشتري به فارس گفت: طرح امنيت اجتماعي بنا بر مطالبات مردم، وظايف قانوني ناجا و با هماهنگي كامل همهمراجع قضايي و اجرايي انجام شده و ادامه مييابد.
سردار اشتري افزود: اگر بخواهيم برخي انتقادها از اين طرح را حمل بر صحت كنيم، بايد آن را ناشي از بياطلاعي بدانيم، وگرنه طرح جامع عفاف در عاليترين مراجع قانوني، از جمله شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده و از سوي رياست محترم جمهور براي اجرا به ناجا ابلاغ شده است.
رئيس پليس امنيت ناجا افزود: در صورتي كه نياز به انتشار اسناد و اطلاعات مربوط به اين هماهنگيها باشد، به زودي اين كار خواهد شد تا همه بدانند تفاوت مواضع علني با آنچه در نشستها و مكاتبات اظهار ميشود، تا چه اندازه است.
وی با اشاره به اینکه ناجا تنها ضابط و مجری قانون است، گفت: نیروی انتظامی در این زمینه سیاستگذاری نمیکند.
اين در حالي است كه غلامحسين الهام، سخنگوي دولت و وزير دادگستري از حدود دو هفته پيش در گفتوگويي با ايسنا، از روند اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي و شيوه عملكرد نيروي انتظامي در اين راستا انتقاد كرده بود. وي گفته بود: دولت مخالف برخي برخوردها در قالب طرح امنيت اجتماعي است. وي همچنين در پاسخ به اينكه ممكن است مردم برخوردهايي را كه بعضا صورت ميگيرد از ناحيه دولت بدانند و گمان كنند دولت متصدي اينگونه برخوردهاست، گفت: «نيروي انتظامي در برخورد با ناهنجاريها و تخلفات، به عنوان ضابط قضايي انجام وظيفه ميكند و وقتي كه ضابط قضايي ميشود، ارتباطي با دولت ندارد.
سخنگوي دولت همچنين در سرمقاله مفصلي که روز يکشنبه در روزنامه رسمي دولت به چاپ رسيد، از عملکرد نيروي انتظامي در طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و اخلاقي انتقاد و توصيه کرده بود که از نظر دولت بهتر است اين معضلات با محبت حل شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


