11 هزار تصادف در 12 روز
تلفات جادهای در فاصله زمانی 25 اسفند 87 تا ششم فروردین در مقایسه با سال گذشته 15 درصد کاهش یافت.
به گزارش شبکه ایران، سردار رویانیان رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور امروز در حاشیه مراسم تشییع پیکر دو امدادگر جوان جمعیت هلال احمر شهرستان شیروان گفت: در این مدت یازده هزار فقره تصادف در کشور روی داد که در مقایسه با آمار 13 هزار فقره تصادف در مدت مشابه در پارسال، 16% کاهش یافته است.
رویانیان با تشکر از مردم و مسافران گفت: امسال تنها در دو مسیر کوهستانی کشور به علت حجم بالای تردد خودروها با توقفهای مقطعی روبرو بودیم و در بقیه محورها ترافیک جادهای، روان است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به کشته شدن سه پلیس و دو امدادگر هلال احمر در ده روز گذشته، از رانندگان و مسافران خواست بـا رعایت قوانین و مقررات از خطاهای مرگ آفرین جادهای پیشگیری کنند و به این ترتیب قدرشناس تلاش از جان گذشتگان و خدمتگزاران خود باشند و تعطیلات دلنشینی را رقم بزنند.


