احتمال دیدار دو جانبه کری و ظریف

پایگاه خبری المانیتور با اشاره به مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین گزارش داد که وزرای خارجه کشورهای اروپایی برای کاهش اختلافات و پیشبرد مذاکرات به مذاکرات وین خواهند پیوست
کد خبر: ۴۱۵۳۲۷
|
۲۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵ 11 July 2014
|
8012 بازدید
پایگاه خبری المانیتور گزارش داد که جان کری روز شنبه از افغانستان وارد وین شود.

 به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری المانیتور با اشاره به مذاکرات ایران و گروه 1+5 در وین گزارش داد که وزرای خارجه کشورهای اروپایی برای کاهش اختلافات و پیشبرد مذاکرات به مذاکرات وین خواهند پیوست.

این گزارش افزود: انتظار می‌رود که جان کری روز شنبه از افغانستان وارد وین شود.

این گزارش همچنین افزود، جان کری که زودتر از همه وزرای خارجه به وین می‌رود احتمالا با محمد جواد ظریف در وین دیدار دوجانبه خواهد داشت.

خبرگزاری شینهوا نیز به نقل از یک مقام غربی ضمن تایید این خبر که جان کری روز شنبه وارد وین خواهد شد گزارش داد که لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه نیز روز یکشنبه به وین سفر خواهد کرد.

ششمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ برای حصول توافق جامع در وین در جریان است و طرفین وارد تدوین پیش نویس توافق شده اند. با این حال منابع نزدیک به مذاکرات از وجود شکاف‌های گسترده میان طرفین مذاکره خبر داده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت