صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گفت‌وگوی بایدن و پادشاه اردن در مورد تحولات منطقه

کد خبر: ۴۱۵۱۳۷
| |
1764 بازدید

معاون رئیس‌جمهور آمریکا پنج‌شنبه در دیدار با ملک عبدالله دوم، با وی در مورد اوضاع عراق، سوریه و همچنین نوار غزه، گفت‌وگو کرد.

به گزارش «شینهوا»، «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در دیدار با «ملک عبدالله دوم» پادشاه اردن که به واشنگتن سفر کرده، با وی در مورد تحولات سوریه، عراق و همچنین غزه، گفت‌وگو کرد.

بنا بر اعلام کاخ سفید، طرفین در این دیدار بر لزوم «تشکیل فوری دولتی که بتواند تمام جامعه عراق» را متحد کرده و با فعالیت‌های تروریست‌ها در این کشور مبارزه کند، تأکید کرده‌اند.

واشنگتن پیش از این هم بارها با بیان اینکه باید دولتی «فراگیر» در عراق تشکیل شود، تلویحا خواستار کناره‌گیری «نوری المالکی» نخست‌وزیر کنونی از نامزدی برای تصدی مجدد این سمت شده بود.

بایدن و عبدالله دوم در گفت‌وگو در مورد سوریه نیز تأکید کرده‌اند که این بحران باید از طریق یک راهکار سیاسی، حل و فصل شود. آمریکا و اردن از جمله اصلی‌ترین حامیان مخالفان مسلح سوری هستند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟