صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزارت خارجه امریکا: شک نکنید، تصویرالبغدادی خودش است

کد خبر: ۴۱۴۳۹۴
| |
2391 بازدید
به دنبال انتشار یک فایل ویدئویی که ابوبکر بغدادی، رهبر داعش در آن به سخنرانی پرداخته بود، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که هیچ دلیلی برای شک و تردید درباره صحت و سقم فایل مذکور و حضور علنی ابوبکر بغدادی وجود ندارد.

به گزارش خبری سومریه نیوز، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگویی مطبوعاتی اعلام کرد: ما طبیعتا اخبار مربوط به فایل ویدئویی سخنرانی ابوبکر بغدادی، رهبر گروه داعش را شنیده‌ایم و از آن اطلاع داریم. هیچ دلیلی برای شک و تردید در صحت تصاویر و فایل ویدئویی مذکور وجود ندارد.

روز شنبه پایگاه‌های وابسته به گروه داعش تصاویر و فایل ویدئویی را در اینترنت منتشر کردند که ابوبکر بغدادی را در حال سخنرانی در یکی از مساجد موصل نشان می‌داد.

اما دولت عراق اعلام کرده بود که فایل مذکور متعلق به ابوبکر بغدادی نبوده و کارشناسان عراقی در حال بررسی این مساله هستند.
کمیته عالی امنیتی عراق نیز اعلام کرده بود، فردی که در این فایل ویدئویی سخنرانی می‌کند ابوبکر ختانی است نه ابوبکر بغدادی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟