صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکایی‌ها بوش را مقصر بحران کنونی عراق می‌دانند

کد خبر: ۴۱۴۳۸۶
| |
1577 بازدید

نظرسنجی جدید حاکی از آن است که آمریکایی‌ها بوش را مقصر رخدادهای کنونی عراق می‌دانند و جنگ آمریکا در عراق در سال 2003 میلادی را اشتباه دانسته و همچنین مخالف اعزام نیرو به عراق در حال حاضر هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری آنتی وار، نظرسنجی‌های جدید صورت گرفته توسط مرکز "کوئینیپیاک" تنها به مساله جنگ‌های عراق در گذشته و حال نپرداخته است. 64 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند، آمریکا به اندازه کافی در دیگر کشورها مداخله کرده و در حال حاضر به جای مداخله‌های خارجی باید بر مسائل داخلی خود تمرکز کند.

براساس نظرسنجی انجام شده 61 درصد از شرکت کنندگان مخالفت خود را با آغاز جنگ در عراق در سال 2003 اعلام داشتند و 63 درصد نیز گفتن که با سیاست دولت اوباما برای اعزام نیرو به عراق مخالفند.

نظرسنجی‌های پیشین نیز حاکی از مخالفت‌هایی مشابه نسبت به مداخله آمریکا در جنگی دیگر در عراق بوده‌اند اما به نظر نمی‌آید که آن‌ها بر تصمیم دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا درباره ادامه مداخله‌هایش در کشورهای خارجی تاثیری گذاشته باشند.

در این نظرسنجی همچنین مشخص شد که آمریکایی‌ها همچنان جورج بوش، رئیس جمهور سابق این کشور را بیش از رئیس جمهوری کنونی مقصر بحران امروز عراق می‌دانند.

51 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی جورج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا را مقصر بحران کنونی عراق دانسته و تنها 27 درصد معتقدند که باراک اوباما رئیس جمهوری کنونی آمریکا عامل بحران درعراق است.

همچنین 54 درصد از طرفداران جمهوری خواه اعلام کردند که سیاست‌های اوباما باعث بحران عراق شده و تنها 5 درصد از دموکرات‌ها چنین عقیده‌ای داشتند.

آمریکایی‌ها همچنین از تصمیم اوباما در خروج نیروها از عراق در پایان 2011 حمایت کردند. 58 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقد بودند که خارج کردن نیروها از عراق اقدام درستی بوده و 37 درصد این اقدام را نادرست خواندند.

همچنین 90 درصد از دموکرات‌ها با تصمیم اوباما موافقت کرده و در مقابل 62 درصد از جمهوری خواهان اعلام کردند که این اقدام یک اشتباه و خطا بوده است.

علاوه بر این تنها 20 درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی تمایل خود را با انجام حملات پهپادی برای مقابله با تروریست‌های داعش در عراق ابراز کردند و 39 درصد گفتند که این اقدام نباید صورت گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟