روسيه و ميانجيگري ميان تهران - واشنگتن
سخنگوي وزارت امور خارجه روسيه از اعلام آمادگي كشورش براي ميانجيگري ميان تهران- واشنگتن خبر داد.
به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري كويت، آندرئه نسترينكو در سخناني اظهار كرد كه روسيه آماده است در حاشيه كنفرانس بينالمللي افغانستان نشستهايي را ميان مسوولان آمريكايي و ايراني در مسكو برگزار كند.
وي افزود: روسيه به عنوان كشور ميزبان آمادگي آن را دارد تا تمام اقدامات لازم براي برگزاري نشست ميان معاونان وزيران امور خارجه آمريكا و ايران را كه در اين كنفرانس حاضر ميشوند، انجام دهد.
نسترينكو همچنين از آنچه اعلام آمادگي واشنگتن براي برقراري مذاكرات مستقيم و بدون پيش شرط با تهران خواند استقبال كرد و گفت كه انجام اين گونه گفتوگوها به كاهش آنچه بحران درباره ايران و عموم منطقه كه نميتوان آن را باثبات دانست، خواند، كمك خواهد كرد.
وي افزود: علاوه بر آن معتقديم ادامه بحران در روابط تهران واشنگتن نه تنها با منافع دو كشور هماهنگي ندارد بلكه عامل نگراني است و حل مشكلات موجود را با مشكل مواجه ميسازد.


