صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

جاسوس‌دوجانبه‌آلمان درپی‌فروش‌اطلاعات به روسیه

جاسوس دوجانبه سرویس اطلاعات آلمان که به اتهام جاسوسی برای آمریکا دستگیر شد، قصد داشته تا اسناد محرمانه را به روسیه نیز بفروشد.
کد خبر: ۴۱۳۸۷۸
| |
5201 بازدید

جاسوس دوجانبه سرویس اطلاعات آلمان که به اتهام جاسوسی برای آمریکا دستگیر شد، قصد داشته تا اسناد محرمانه را به روسیه نیز بفروشد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی صدای روسیه، این جاسوس 31 ساله که کارمند متوسط سرویس اطلاعات آلمان بوده و هنوز نامش فاش نشده، در چند سال اخیر صدها اسناد و مدارک محرمانه کشورش را از رایانه‌های سرویس اطلاعات آلمان دانلود و آن‌ها را به آمریکا فروخته است.

این جاسوس دوجانبه سه هفته پیش از آنکه دستگیر شود، نامه‌ای را به سفارت روسیه ایمیل کرده و در آن خدمات جاسوسی خود به مسکو را پیشنهاد داده است. این نامه توسط ماموران ضد اطلاعات سرویس اطلاعاتی آلمان رهگیری شده است.

قانونگذاران آلمانی بسیار خشمگین شده و خواستار تحقیقات گسترده درباره این مساله شدند. در همین حال یکی از مقام‌های ارشد کاخ سفید تهدید کرده که بازداشت این جاسوس آمریکا ممکن است به مذاکرات اطلاعاتی میان واشنگتن و برلین خدشه وارد کند.

هنوز دولت آلمان درباره این مساله اظهارنظری نکرده و تنها آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفته است که از این مساله با خبر شده است.

از سوی دیگر دولت آلمان، سفیر آمریکا در برلین را پس از بازداشت این مرد به اتهامی جاسوسی دوجانبه برای آمریکا احضار کرد.

جان.بی امرسون، سفیر آمریکا طبق بیانیه وزارت امور خارجه آلمان، در رابطه با تحقیقات دادستان فدرال احضار شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات