ترفند لو قبل از رويارويي با فرانسه + عکس

کد خبر: ۴۱۳۵۴۵
| |
6132 بازدید
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان با آويزان کردن يک پيراهن امضاشده و سمبليک ترفند زد و به بازيکنانش قبل از رويارويي با فرانسه انگيزه بيشتر براي کار و تلاش داد.

«يواخيم لو» براي افزايش شانس موفقيت تيمش برابر «خروس‌هاي آبي» در جدال عصر جمعه ترفند‌هايي به کار برد. در کنار مد نظر قراردادن و اجراي طرح‌هاي تاکتيکي، وي يک پيراهن تيم ملي که روي آن به صورت سمبليک بازيکنان به نشانه قهرماني امضا کرده بودند، را در رختکن و قبل از مسابقه آويزان کرد تا به آنها به صورت غيرمستقيم بگويد چه ماموريت سنگيني مقابل تيم تحت هدايت «ديديه دشان» دارند.

اين پيراهن در مراسمي در ماه مه در شهر دوسلدورف به منظور آغاز دوره آماده‌سازي ژرمن‌ها به قصد قهرماني توسط اعضاي تيم ملي آلمان امضا شد.

ترفند لو قبل از رويارويي با فرانسه + عکس
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی