صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

درخواست سراج از غربی‌ها برای استرداد خاوری

رئیس سازمان بازرسی کل کشور که برای شرکت در اجلاس جهانی آمبودزمان به کره جنوبی سفر کرده در حاشیه این اجلاس خواستار همکاری غربی‌ها برای استرداد مدیرعامل فراری بانک ملی شد.
کد خبر: ۴۱۳۴۴۰
| |
5120 بازدید
رئیس سازمان بازرسی کل کشور که برای شرکت در اجلاس جهانی آمبودزمان به کره جنوبی سفر کرده در حاشیه این اجلاس خواستار همکاری غربی‌ها برای استرداد مدیرعامل فراری بانک ملی شد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ناصر سراج در این ملاقات ها خواستار همکاری کشورهای غربی در استرداد متهمین فساد اقتصادی از جمله مدیرعامل اسبق بانک ملی متهم در پرونده فساد سه هزار میلیاردی شد.

بر اساس این گزارش سراج با تشریح مواد مربوط در فصول چهارم و پنجم کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با فساد و با استناد به این که کشور پذیرنده نیز کنوانسیون مزبور را به تصویب رسانیده، خواستار آن شد که در خصوص استرداد متهم و متهمین مربوط به پرونده سه هزار میلیاردی همکاری‌های لازم را به عمل بیاورند.

گفتنی است در مذاکرات به عمل آمده طرف‌های مقابل قول مساعد همکاری دادند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات