صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسکولاري: نيمي از راه قهرماني را طي کرديم

کد خبر: ۴۱۳۲۷۵
| |
2754 بازدید
سرمربي برزيل بر اين باور است که تيمش تاکنون نيمي از راه قهرماني را طي کرده است.

تيم‌هاي ملي فوتبال کلمبيا و برزيل از مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني از 30 دقيقه بامداد فردا (شنبه) در فورتالزا به مصاف هم خواهند رفت.

به نقل از فارس، تيم ملي برزيل در ديدار هفته گذشته خود مقابل شيلي در يک هشتم نهايي جام نتوانست نمايش خوبي ارائه کند تا ضربه‌هاي پنالتي مشخص کننده تيم برتر ميدان باشد. به همين دليل انتقادهاي فراواني به سلسائو وارد آمد که اين موضوع موجب عصبانيت لوييس فليپه اسکولاري شده است.

وي در اين زمينه گفت: نيمي از راه قهرماني را رفته‌ايم. فراموش نکنيد که پيش از آغاز جام گفتم تيمم را براي قهرماني آماده کردم. همه بازيکنانم تا حالا عالي بوده‌اند. آن صحبت‌ها تاکنون هيچ تغييري نکرده‌اند. در حال حاضر در پله پنجم هستيم و تا رسيدن به قهرماني، در کل هفت پله داريم.

بزرگاني همچون زيکو و کارلوس آلبرتو نيز به انتقاد از اسکولاري پرداخته‌اند. رجينا برندو، روانشناس معروف برزيلي در اردوي اين تيم حضور پيدا کرده که اين موضوع نيز دستاويز انتقادهاي زيادي بوده است.

اسکولاري در اين خصوص هم گفت: همه چيز برنامه‌ريزي و سازماندهي شده است. او روزهاي شنبه و دوشنبه نيز به کمپ مي‌آيد. او براي بهتر شدن تيم در کنار ما است ولي نمي‌توانيم بگوييم او مي‌تواند ما را به پيروزي برساند. براي به پيروزي رساندن ما به او پولي پرداخت نمي‌کنيم. همواره روانشاس‌ها را تمجيد کرده‌ام. آنها مي‌توانند اطلاعات خوبي به شما بدهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار