صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ستاره برزیل تمرین نکرد+عکس

کد خبر: ۴۱۲۸۵۲
| |
3642 بازدید
پزشکان برزیل به سختی در تلاش هستند که نیمار را به بازی روز جمعه مقابل کلمبیا برسانند.

به گزارش ایسنا، آسیب‌دیدگی‌ نیمار در دیدار برابر شیلی باعث شده که تردیدها برای حضور این بازیکن در بازی برزیل مقابل کلمبیا هم‌چنان کادر فنی تیم میزبان را آزار دهد. نیمار که تاکنون ستاره برزیلی‌ها در جام بوده، با زدن چهار گل نقش اساسی در حضور تیمش در مرحله یک چهارم نهایی داشته است. او در بازی برابر شیلی از ناحیه زانوی پای راست خود آسیب دید و هنوز پایش به طور کامل بهبود نیافته است.

او در تمرین روز گذشته برزیل هم در حالی که چسب مخصوصی روی زانوی خود زده بود، در کنار هم تیمی‌هایش در زمین حاضر نبود. با این حال اسکولاری با حضور روی نیمکت سعی کرد به نیمار روحیه بدهد. البته او بعد از تمرین با دوچرخه وزرشگاه را ترک کرد تا نشان دهد مصدومیتش قابل بهبود است و می‌تواند به بازی بعد برسد.

از اردوی برزیل خبر می‌رسد که پزشکان این تیم به دستور اسکولاری به دنبال رساندن نیمار به مصاف حساس مقابل کلمبیا هستند. البته بازی کردن نیمار ممکن است باعث تشدید آسیب دیدگی‌ او و بیشتر شدن نگرانی‌های برزیل باشد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار