صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلينزمان: براي ديدارهاي طاقت‌فرسا آماده ايم

کد خبر: ۴۱۲۴۷۷
| |
1502 بازدید
سرمربي آمريکا پيش از رويارويي با بلژيک تاکيد کرد تيمش را براي ديدارهاي طاقت‌فرسا آماده کرده است.

تيم ملي آمريکا بامداد فردا (چهارشنبه) در ديدار مرحله يک‌هشتم نهايي خود به مصاف بلژيک خواهد رفت.

پس از آنکه آمريکا موفق شد از گروه G با تفاضل گل بهتر نسبت به پرتغال صعود کند، در مرحله يک هشتم نهايي ديداري سخت با يکي از بهترين‌هاي اروپا دارد. سرمربي آلماني آمريکا بر اين باور است که تيمش براي اين ديدار آماده است.

يورگن کلينزمان در خصوص رويارويي با بلژيک گفت: حضور در مرحله حذفي بدان معنا است که شما بايد تيم‌تان را براي دوندگي بيشتر آماده کنيد. هر بازيکن بايد خودش را براي 120 دقيقه دويدن و ضربه‌هاي پنالتي آماده کند. اين خيلي طاقت‌فرسا است. ما تلاش زيادي کرديم تا بتوانيم زيرساخت‌هايمان را براي اين ديدار آماده کنيم تا بتوانيم با حريفان مقابله کنيم. سرنوشت بسياري از ديدارها در ثانيه‌هاي پاياني رقم مي‌خورند. به همين خاطر بايد اميدوار باشيم بتوانيم تا پايان با حريف بجنگيم.

کلينزمان اضافه کرد: به اينکه بتوانيم نتيجه دلخواه را از بلژيک بگيريم مثبت فکر مي‌کنم. تيم بهتر بايد برنده شده و راهي مرحله بعد شود. ما خوب کار کرديم، آماده هستيم، خستگي ديدارهاي گذشته را از تن بيرون کرديم و با روحيه‌اي بالا به ديداري مي‌رويم که دوست داريم در آن به پيروزي برسيم. تيم من تشنه است، تشنه موفقيت‌هاي بيشتر. مي‌خواهيم ثابت کنيم که توانايي‌هايمان بيش از اينها است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟