صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

الجزاير با 5 هافبک مقابل آلمان بازي مي‌کند

کد خبر: ۴۱۲۲۷۲
| |
2671 بازدید
تيم‌ ملي فوتبال الجزاير براي بالا بردن شانس موفقيت خود مقابل آلمان و برتري در ميانه ميدان با 5 هافبک بازي خواهد کرد.

در شرايطي که فرصت چند ساعته تا شروع مسابقه آلمان و الجزاير در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني زمان باقي مانده و هنوز ترکيب دو تيم اعلام نشده است اما رسانه‌هاي الجزايري گزارش مي‌دهند تيم کشورشان با 5 هافبک مقابل آلمان بازي خواهد کرد.

به نقل از فارس، براساس گزارش روزنامه المجاهد وحيد حليل هودزيچ سرمربي بوسنيايي الجزاير قصد دارد خط هافبک خود را به دو لايه تقسيم کند تا فضاي بيشتري را در ميانه ميدان از آن خود کرده و مقابل آلمان بخت بيشتري براي موفقيت کسب کند.

براساس اين گزارش تيم الجزاير با دو هافبک دفاعي که جلوتر از خط دفاع قرار مي‌گيرند و 3 هافبک متمرکز سعي در کسب برتري در ميانه ميدان مقابل آلمان‌ها را دارد.

اين نشريه ترکيب الجزاير را مقابل آلمان اينگونه اعلام کرده است:

دروازه‌بان: امبولي

خط دفاع: مصباح، هليش، بل کلام، مندي،

خط مياني:

لايه اول: بن طالب و مدجاني

لايه دوم: جابو، براهيمي، سابولي

خط حمله: اس ليماني
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار