صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اتهام فساد اخلاقی برای دستیار ارشد کامرون

یکی از دستیاران ارشد دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس به تهیه و در اختیار داشتن تصاویر غیراخلاقی از کودکان متهم شده است.
کد خبر: ۴۱۱۵۶۸
| |
4534 بازدید

یکی از دستیاران ارشد دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس به تهیه و در اختیار داشتن تصاویر غیراخلاقی از کودکان متهم شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان از لندن ، اداره دادستانی انگلیس  ضمن اعلام این خبر افزود پاتریک راک که در برنامه دولت انگلیس برای ارائه اینترنت بدون تصاویر غیراخلاقی به خانه های مردم انگلیس فعالیت می کرد در ماه فوریه و قبل از آنکه بازداشت شود به دنبال فاش شدن این مسئله از معاونت واحد سیاست گذاری دولت انگلیس استعفا داده بود.

دیوید کامرون روز جمعه در جریان یک کنفرانس خبری در بروکسل از اظهارنظر در مورد این اتهام راک 63 ساله که از دهه 1990 با او همکار بوده است خودداری کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟