صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

تیموریان: از کی‌روش خیلی چیزها یاد گرفتیم

کد خبر: ۴۱۱۱۱۳
| |
2497 بازدید
هافبک دفاعی تیم ملی می‌گوید: مردم از عملکرد تیم ملی‌شان در جام جهانی به خود می‌بالند چرا که فوتبال ایران پیشرفت زیادی کرده است.

به گزارش ایسنا، آندرانیک تیموریان پس از حذف تیم ملی ایران از جام جهانی 2014 برزیل گفت: به 75 میلیون ایرانی عملکرد خوبمان را تبریک می‌گویم. هیچ‌کس از جمله مفسران و کارشناسان فکر نمی‌کردند اینقدر فوتبال ایران شکل گرفته باشد و ما بتوانیم خاطرات خوبی را رقم بزنیم.

او افزود: ما از کارلوس کی‌روش خیلی چیزها یاد گرفتیم و لیاقت داشتیم که در جام جهانی حاضر باشیم و به مرحله بعدی هم راه پیدا کنیم. ما کمی در بازی با بوسنی خسته بودیم اما مهم مردم ایران بودند که از سبک بازی ما خوشحال شدند. آن‌ها به خود می‌بالند که فوتبالشان آنقدر پیشرفت کرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار