صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چه اشخاصی خواهان رفتن کیروش بودند؟

فیلمی چهار دقیقه‌ای از هجمه هایی که به «کارلوس کی‌روش» پیش از جام‌جهانی با مشارکت افرادی چون: مایلی‌کهن، قلعه‌نویی، مهدی رحمتی، بهرام شفیع، خبرنگار شبکه‌خبر، مظلومی و مجید جلالی ... می شود.
کد خبر: ۴۱۰۷۲۲
| |
7698 بازدید
|

دانلود
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۵
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
چیز عجیبی نیست دقیقا از همونایی که انتظار میرفت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
آقایونی که این حرفهای نپخته را آنروز زدیدید حالا بیایید اگر غیرت دارید بگید به خودمون بودیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
این آقایان به دنبال جیب خود بودند.و ایران برایشان مهم نبود. زنده باد ایران .زنده باد بچه های باغیرت ایران زنده باد کیروش
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
دانش اندک و ادعاها و تهمتهای این افراد اسباب شرمساری است. به امید روزی که زبانهایای این ناشایستگان در کام بماند و لودگیهاشان پایان یابد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
این مافیای کثیف فوتبال رو باید باهاشون شدیدا برخورد کرد و از فوتبال کشور اخراجشون کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
الان برن نظر این بزرگوارها را بپرسن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
منظورتان بی خردان است؟
ناشناس
| Netherlands |
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
آقای مایلی کهن بیشتر از این خودت رو خراب نکن هر کی رو نشناسیم تورو که بهتر می شناسیم می خوای تورو دوباره سرمربی تیم بکنن تا سیستم تیم ملی رو تغییر بدی بزاری 3.5.2 :) با این شمایید که از فوتبال ایران هیچی سرتون نمی شه 11 نفر رو می چینید توی زمین می گید به امید خدا می بریم :) این مربی های ما اونقدر قد هستن که حاضر نیستن برا پیشرفت فوتبال برن دستیار مربی های بزرگی در خارج از کشور بشن که علمشون بالا بره . هر بازیکنی که از فوتبال خداحافظی می کنه میره مربی میشه بابا بندازید همه رو بیرون. شما باید 20 سال دستیار یک مربی باشید تا بتونید نظر بدید. وای بر شما.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
در ایران مربیان فوتبال ملی را دلال ها و کارگزارن آن ها معمولا تغییر می دهند. ولی خدا را شکر اینبار با دخالت بزرگان نظام و فشار مردم دلال های تعویض مربیان بزرگ با اینکه تا آخرین لحظات سعی در دلال بازی داشتند مایوس کرد. ولی به حول قوه الهی و پشتیبانی مردم و نهادهایی که منافع ملی را مد نظر داشتند مانع شدند. باید برای این موضوع که فوتبال ایران را بلوکه کرده و همچنان مانع رشد ورزش در ایران شده است فکری اساسی شود. از مقام معظم رهبری ریاست چمهوری و مجلس و کلیه نهادهایی که به منافع ملی می اندیشند خواهشمند است دلالی تعویض مربیان بزرگ تیم ملی را رصد کنند که بسیار ضروری است. باید بساط دلال های فوتبال از سر فدراسیون زدوده شود.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
کلنگ تو تاریخ مصرفت خیلی وقته گذشته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
تشکر فراوان از جمع آوری و تهیه این فیلم رحمتی بازنده بزرگ
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
در مورد رجمتی خانمش حق داشت خونه راهش نمیداد و به چشم یک بازیکن ... نگاهش میکزد(خودش در تلویزیون اقرار کرد خانمش دعواش کرد)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
تابی جون تو که هیچ وقت نظر من نذاشتی ولی صرف نظر از صعود کردن یا نکردن ایران به دور بعد، دو کار کیروش خیلی مهمه: مقابله با بازیکن سالاری و تعهد به کاری که قبول کرده بود. کاش مربی های وطنی هم یاد بگیرن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۳
دزدهائي كه نميوانند بدزدند وبخورند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟