صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زاهدي: بخشنامه منع سخنراني نداده‏ايم

کد خبر: ۴۱۰۵۳
| |
3506 بازدید

وزير علوم، تحقيقات و فناوري، صدور هرگونه بخشنامه براي ممانعت از سخنراني‌ نامزدها در دانشگاه‌‌ها را تكذيب كرد.

به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرنگار صداوسيما، محمدمهدي زاهدي، در حاشيه جلسه امروز هيئت وزيران، ابلاغ هر گونه بخشنامه و دستور كار به دانشگاه‌ها مبني بر ممانعت از سخنراني نامزدهاي احتمالي انتخابات رياست‌جمهوري در دانشگاه‌هاي سراسر كشور را به شدت تكذيب كرد و گفت: آن چه روي داده، عكس اين تصور بوده است.

وزير علوم، همچنين گفت: هيأت نظارتي متشکل از نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه‌ها، ‌نماينده وزير علوم و رئيس دانشگاه درباره سخنراني نامزدها در دانشگاه‌ها تصميم گيري مي‌کنند.

زاهدي، با بيان اينکه با همه وجود، ايجاد فضاي شور و نشاط در دانشگاه‌ها و به تبع آن، در جامعه را براي مشارکت حداکثري مردم در انتخابات خواستاريم، افزود: در اجلاس رؤساي دانشگاه‌ها به آنان توصيه شد، چنين فضايي را در دانشگاه‌ها ايجاد کنند.

زاهدي، اضافه کرد: از مهمترين برنامه‌هاي ما براي سال آينده، پيگيري روند توسعه علمي و فناوري در کشور و توجه به افزايش کيفيت آموزش و بحث‌هاي نظارتي در دانشگاه‌هاي دولتي و غير دولتي و پيام نور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟