صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خودروسازان و شورای رقابت به توافق رسیدند

در جدیدترین جلسه خودروسازان و شورای رقابت دو طرف به توافق نهایی در زمینه‌ قیمت خودروهای داخلی دست یافتند.
کد خبر: ۴۰۹۳۲۱
| |
12817 بازدید

در جدیدترین جلسه خودروسازان و شورای رقابت دو طرف به توافق نهایی در زمینه‌ قیمت خودروهای داخلی دست یافتند.

به گزارش ایسنا، براساس جدید‌ترین اخبار به دست آمده در این جلسه اعلام شد که قیمت‌های تعیین شده از سوی شورای رقابت بدون احتساب هزینه‌هایی چون بیمه، شماره‌گذاری، مالیات بر ارزش افزوده و سایر عوارض مربوطه بوده و این هزینه‌ها به قیمت‌های نهایی اضافه خواهد شد.

همچنین شورای رقابت هزینه مربوط به استاندارد‌های اجباری چون یورو 4 و کیسه هوا را نیز محاسبه و به قیمت‌های اعلامی اضافه خواهد کرد.

در این جلسه توافق شد که شورای رقابت هر سه ماه یک بار نرخ تورم بخشی صنعت خودرو را محاسبه و قیمت فروش خودروها را براساس نرخ تورم به روز کند.

براین اساس قیمت نهایی خودروها ظرف چند روز آینده اعلام خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار