صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تماشای مخفیانه فوتبال از ترس بوکوحرام

گروه تروریستی بوکوحرام در نیجریه را که یادتان هست، همان گروهی که بیش از یک ماه پیش نزدیک به 250 دانش‌آموز دختر را در شمال این کشور ربود و هنوز هیچ خبری از آنها نرسیده است.
کد خبر: ۴۰۸۸۵۰
| |
9370 بازدید

گروه تروریستی بوکوحرام در نیجریه را که یادتان هست، همان گروهی که بیش از یک ماه پیش نزدیک به 250 دانش‌آموز دختر را در شمال این کشور ربود و هنوز هیچ خبری از آنها نرسیده است.

به گزارش جام جم، مطمئنا یادتان هم هست که بوکوحرام چه منطقی پشت سر این اقدام خود داشتند. آنها بر این باورند که ریشه همه مشکلات کشور به دلیل آموزش های غربی است و به همین دلیل مدارس و دانش آموزان را مورد حملات خود قرار داده و می دهند.

این روزها که بیشتر مردم دنیا در تب و تاب جام جهانی قرار دارند، مردم نیجریه نیز به دلیل حضور تیم ملی شان از این قاعده مستثنا نیستند، اما در این میان سد بزرگ و خشنی مثل بوکوحرام قرار دارد. این گروه که تا دیروز آموزش و تعلیم غربی را تقبیح کرده و بد می دانستند، حالا به نظر می رسد دامنه مخالفت هایشان به دیگر مسائل نیز کشیده است.

آن طور که از اخبار و شواهد برمی آید، تماشای فوتبال از نظر اعضای بوکوحرام، کاری اشتباه و حتی حرام است.

اعضای این گروه نیز که احساس مسئولیت فراوانی نسبت به انحطاط اخلاقی جامعه دارند، بیکار ننشسته و دست به کار شده اند.

این گروه از آغاز جام جهانی فوتبال تهدید کرد به مکان های عمومی که در آنجا فوتبال تماشا می شود، حمله خواهد کرد.

مردم نیجریه نیز که نسبت به خشونت بوکوحرام کاملا آگاهند، مجبور هستند مسابقات را به طور مخفیانه در خانه های خود دنبال کرده و نمی توانند این بازی ها را در مکان های عمومی تماشا کنند. افراط گرایان بوکوحرام پیش از این نیز چند بار تماشاگران مسابقات فوتبال را هدف حمله قرار داده بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟