صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بوسنی برنامه ای برای مهار مسی ندارد

تیم ملی بوسنی و هرزگووین با سبک بازی سرعتی که در مرحله مقدماتی 30 گل به ثمر رساند، برای اولین بار به جام جهانی قدم گذاشته است.
کد خبر: ۴۰۸۱۲۹
| |
2546 بازدید
تیم ملی بوسنی و هرزگووین با سبک بازی سرعتی که در مرحله مقدماتی 30 گل به ثمر رساند، برای اولین بار به جام جهانی قدم گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، استفاده از این راهبرد در یک بازی مهم مقابل آرژانتین جسورانه و از نظر برخی احمقانه است. 

سفت ساسیچ به خاطر وفاداری سرسختانه به راهبرد هجومی خود بدون توجه به حریف، شهرت دارد. حتی مقابل تیم آرژانتین که رهبری آن را لیونل مسی دارنده چهار توپ طلای فیفا به عهده دارد، تمایلی به تغییر طرح خود ندارد. 

ساسیچ گفت اختصاص یک بازیکن برای یارگیری نفر به نفر با مسی برای من یک معضل است. فکر نمی کنم برای ما خوب باشد. فکر نمی کنم که ما بازی انجام داده باشیم که در آن یک بازیکن برای مهار یک حریف خاص اختصاص یافته باشد. مقابل آرژانتین هم همین طور است. 

دو تیم در حالی روز یکشنبه در ریودوژانیرو به مصاف هم می روند که هر دو سبک بازی هجومی دارند. 

آرژانتین با قویترین خط حمله در این تورنمنت بدنبال سومین قهرمانی است. مسی، سرخیوو آگرو، ازکیل لاوزی و گونزالو هیگواین فصل گذشته در مجموع بیش از 100 گل برای باشگاه هایشان به ثمر رساندند.

الخاندرو سابه یا احتمالا با استفاده از لاوزی یا هیگواین در کنار مسی و اگرو یک خط حمله سه نفره تشکیل خواهد داد. آنخل دی ماریا ها از میانه زمین نیز قدرت حمله تیم را بیشتر می کند. 

در تیم بوسنی نیز، وداد ایبسویچ و ادین ژکو هم تیمی های آگرو در منچسترسیتی قدرت گلزنی را دارند.

ازکیل گارای مدافع آرژانتین گفت: تیم ما باید تلاش کند از دادن ضربات کورنر و ضربات ایستگاهی به حریف خودداری کند؛ چرا که بازیکنان بوسنی به علت امتیاز قد می توانند از آنها استفاده کنند. 

وی گفت: در این شرایط ما باید تمرکزمان را حفظ کنیم و هر کدام از ما باید یارگیری نفر به نفر کنیم. 

بوسنی اولین بازی خود را به عنوان کشور مستقل در سال 1995 و بعد از جنگ داخلی که به فروپاشی یوگسلاوی منجر شد، برگزار کرد. این کشور جواز حضور در جام جهانی و رقابتهای قهرمانی اروپا در سال 2012 را بدست آورد. 

با این حال آرژانتین، قهرمان جام های 1978 و 1986 به عنوان بخت قهرمانی به میدان می رود.

گارای گفت ما به رقبای خود احترام می گذاریم و می دانیم که هیچ مسابقه ای آسان نیست. ما برای برد بازی می کنیم. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟