صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

معاوضه غفوري و شريفي پيشنهاد نفت به سپاهان

کد خبر: ۴۰۷۰۰۹
| |
1922 بازدید
باشگاه نفت تهران جهت صدور رضايت‌نامه وريا غفوري براي سپاهاني‌ها پيشنهاد معاوضه اين بازيکن با مهدي شريفي را داده است.

وريا غفوري براي ليگ چهاردهم با باشگاه سپاهان به توافق رسيده و قرارداد خود را نيز با اين باشگاه امضا کرده است اما باشگاه نفت تهران مدعي شده اين بازيکن هنوز قراردادش به پايان نرسيده است و يک فصل ديگر با نفتي‌ها قرارداد دارد.

به نقل از تسنيم، در شرايطي که قرار است مشکل قرارداد غفوري با باشگاه نفت پس از بررسي سازمان ليگ مشخص شود اما مسئولان اين باشگاه مدعي هستند قرارداد اين بازيکن سه ساله بوده و در ليگ چهاردهم نيز بازيکن نفت است.

از همين رو باشگاه نفت به سپاهاني‌ها پيشنهاد جديدي داده تا وريا غفوري را با مهدي شريفي معاوضه کنند و با اين شرايط حاضر هستند رضايت‌نامه مدافع خود را براي اين باشگاه اصفهاني صادر کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...