صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد کی‌روش از فیفا

کد خبر: ۴۰۶۹۷۷
| |
2895 بازدید
نزدیک به 50 کودک و تماشاگر برزیلی از تمرین تیم ملی فوتبال ایران در برزیل بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، تیم ملی ایران برای شرکت در جام جهانی اردوی آمادگی خود را در شهر سائوپائولو برزیل برپا کرده است.

حدود 50 نفر از بچه های دبستانی منطقه گوارالوس شهر سائوپائولو با حضور در محل تمرین تیم ملی ایران با بازیکنان و اعضای تیم ملی ایران دیدار کردند. البته به دلیل ترافیک این کودکان دبستانی با تاخیر در تمرین تیم ایران حاضر شدند و ماموران حراست محل تمرین اجازه ورود اتوبوس کودکان را به محل تمرین نداد اما با پادرمیانی کی روش، این کودکان توانستند وارد محل تمرین تیم ملی ایران شوند و با بازیکنان و اعضای تیم ملی ایران عکس یادگاری بگیرند.

کارلوس کی روش با اظهار ناراحتی از مسئولان فیفا برای انتخاب مکان محل تمرین ایران گفت: فیفا در انتخاب این مکان برای تیم ایران اشتباه کرد. عادلانه نبود که این بچه ها پس از 5 ساعت که در راه بودند با بازیکنان ایران دیدار نکنند. از آنها به خاطر حمایتی که از ما کردند و مسیری که برای ما پیمودند تشکر می کنم.

فیفا استادیوم آداکس را برای تیم ملی در نظر گرفته است. طی مسیر این استادیوم تا هتل محل اقامت ملی پوشان حدود دو ساعت و سی دقیقه در ترافیک صبحگاهی سائوپائولو به طول انجامید. این مدت زمان با حضور اسکورت و عوامل امنیتی تیم ملی ایران و بازکردن مسیر بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟