مظفريزاده: معلوم نيست به برزيل بروم
کد خبر: ۴۰۶۸۳۸
| | 2265 بازدید
داور سابق فوتبال ايران گفت: نميدانم چرا برخي براي عليرضا فغاني حاشيهسازي ميکنند.
سعيد مظفريزاده در مورد شايعه حضور عليرضا فغاني در فهرست داوران اصلي جام جهاني گفت: همين که عليرضا فغاني بين 33 داور برتر دنيا در جام جهاني حضور دارد، افتخار بزرگي براي داوري فوتبال ماست. همانطور که کامرانيفر هم به عنوان کمک داور در اين رقابتها حضور دارند با اين حال نميدانم چرا برخي براي فغاني حاشيهسازي ميکنند. ميگويند چرا او در بين داوران اصلي جام جهاني قرار گرفته است.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: همانطور که يک تيم قهرمان ميشود افتخارش متعلق به تک تک اعضاي آن تيم است، در بحث داوري هم همين مسئله مطرح است. اينکه افتخار حضور در جام جهاني براي فغاني است و موفقيت داوران به فغاني هم ميرسد.
مظفريزاده در مورد احتمال سفرش به برزيل گفت: من درگير کارهاي پايان نامهام هستم و تا فردا مشخص ميشود که به برزيل ميروم يا نه. اگر مسائل تحصيليام درست شود احتمال دارد به برزيل بروم در غير اين صورت از ايران مسابقات را دنبال ميکنم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


