میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هشدار هیلاری کلینتون به اوباما

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا به باراک اوباما درباره روزهای دشوار پیش رو با روس‌ها هشدار داد.
کد خبر: ۴۰۶۴۳۶
| |
9539 بازدید
 وزیر امور خارجه پیشین آمریکا به باراک اوباما درباره روزهای دشوار پیش رو با روس‌ها هشدار داد.

به گزارش ایسنا، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا و نامزد احتمالی دموکرات‌ها برای انتخابات رئیس جمهوری 2016 در کتاب جدید خود با عنوان "انتخاب‌های دشوار" تجربیات و خاطرات خود در عرصه سیاسی آمریکا را مطرح کرده و با آغاز رسمی توزیع آن در دهم ژوئن، احتمالا کمپین وی برای ریاست جمهوری رقم می‌خورد.

واشنگتن پست در مقاله‌ای با استناد به سخنان کلینتون در کتابش آورده است: من با اشاره به روس‌ها، در نشست خصوصی‌ام به باراک اوباما (رئیس جمهوری آمریکا) گفتم که تیزبین هستم. در ژوئن سال 2012 اوباما می‌خواست که با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری رویسه دیدار کند و من به رهبر آمریکا گفتم که به سختی چانه بزند چرا که پوتین هیچ هدیه‌ای نخواهد داد.

زمانی که کلینتون در اوایل سال 2013 وزارت خارجه آمریکا را ترک کرد، وی نسبت به یک سری تنش‌های احتمالی در روابط با مسکو هشدار داده بود.

وی می‌نویسد: با این حال همه در کاخ سفید با تحلیل‌های تند من موافق نبودند. طبق گزارش نیویورک تایمز، کلینتون در خاطراتش از پوتین انتقاد کرده و می‌گوید: این رهبر تشنه قدرت، نازک نارنجی و خودکامه است.

پوتین نیز اخیرا کلینتون را زنی ضعیف توصیف کرد که به ندرت در سخنانش مطبوع است.

کلینتون در خاطراتش می‌نویسد: آن مرد سخت انتخاب‌های دشواری ارائه می‌کند و قدرت تصمیم تنها زبانی است که رهبر روسیه می‌فهمد.

فصلی از کتاب کلینتون که درباره روسیه و خاورمیانه است، نشان می‌دهد که چطور سیاست‌های دولت آمریکا به اهدافش نرسید.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت