آغاز مرحله نهايي ليگ NBA از فردا
مرحله نهايي ليگ بسکتبال NBA از فردا آغاز ميشود و تيمهاي ميامي و سن آنتونيو براي قهرماني يا يکديگر جدال خواهند کرد.
به نقل از فارس، تيمهاي سن آنتونيو و ميامي که با قهرماني در کنفرانسهاي شرق و غرب به فينال NBA راه پيدا کردهاند، از فردا جدال براي قهرماني را آغاز خواهند کرد.
اين دو تيم سال گذشته نيز فيناليست بودند که ميامي به زحمت توانست از سد سن آنتونيو گذشته و قهرمان شود و حالا امسال براساس نظرسنجي صورت گرفته راي دهندگان شانس بيشتري براي ياران توني پارکر در سن آنتونيو قائل هستند.
در سوي ديگر ميدان لبرون جيمز ملقب به پادشاه ميخواهد قهرماني ديگري را با ميامي تجربه کند.
دو ديدار نخست به ميزباني سن آنتونيو برگزار خواهد شد و بازيهاي سوم و چهارم در سالن امريکن ايرلانز آرهنا ميامي انجام ميشود.
ديدار پنجم را سن آنتونيو ميزبان خواهد بود و بازي ششم هم در شهر ميامي برگزار ميشود. در صورت نياز به بازي هفتم هم باز هم سن آنتونيو ميزبان خواهد بود.


