رضايي: تلاش براي کانديداتوري لاريجاني
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به برگزاري جلسه اخيرش به همراه جمعي از سران اصولگرا از جمله ولايتي، قاليباف و لاريجاني با آيتالله مهدوي کني، گفت: شکل گيري ائتلاف فراگير اصولگرايان بدون حضور روحانيت امکانپذير نيست.
دکتر محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بيان اين مطلب اظهار داشت: برگزاري جلسه مشترک با چهرههاي شاخص اصولگرا و آيتالله مهدوي کني به اين دليل که معتقديم بايد از حضور روحانيت در شکل گيري ائتلاف فراگير ميان اصولگرايان بهره گرفته شود، تصميم خوب و بسيار مؤثري بود.
وي ابراز اميدواري کرد با انجام اين نشست، ظرفيت حضور روحانيت در ائتلاف اصولگرايان فراهم شود، چرا که اين امر به استحکام ائتلاف منجر ميشود.
رضايي در پاسخ به پرسشي درباره پيشبيني ترکيب مجلس هشتم نيز گفت: ترکيب مجلس آينده به دور از جهتگيريهاي گروههاي سياسي، متشکل از افرادي توانمند و ارزشي خواهد بود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش ديگري درباره حضور يافتن و يا نيافتن خود در انتخابات مجلس هشتم، تصريح کرد: هيچ تصميمي براي حضور در انتخابات آتي ندارم.
در پي معرفي لاريجاني براي نامزدي در مجلس هشتم هستيم
رضايي با تأييد تلاش خود و ديگر چهرههاي شاخص اصولگرا براي متقاعد کردن لاريجاني براي حضور در انتخابات مجلس هشتم، گفت: آقاي لاريجاني از دوستان خوب ماست و ما تلاش ميکنيم وي را به عنوان نامزد در انتخابات مجلس هشتم معرفي کنيم.
مجلس هشتم زمينهساز انقلاب اقتصادي باشد
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره انتقادات وي از ضعفهاي اقتصادي مجلس هفتم و دولت نهم، افزود: بيان انتقادات دلسوزانه خوب است، ولي براي رفع مسائل و مشکلات اقتصادي به جهادي بزرگ نيازمنديم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: براي رفع مشکلات اقتصادي در کشور، نيازمند يک انقلاب اقتصادي در کنار يک حرکت اصولي هستيم که به طور حتم، مجلس هشتم ميتواند زمينهساز اين حرکت و تغييرات باشد.


