ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
هشدار مدیرکل هواشناسی استان سمنان

طوفان سهمگین تهران در راه سمنان

مدیرکل هواشناسی استان سمنان با اشاره به وقوع طوفان سهمگین در تهران گفت: این طوفان خطرناک در ساعت ۸ و ۲۰ دقیقه به شهر سمنان می‌رسد.
کد خبر: ۴۰۵۰۴۰
| |
17157 بازدید

مدیرکل هواشناسی استان سمنان با اشاره به وقوع طوفان سهمگین در تهران گفت: این طوفان خطرناک در ساعت ۸ و ۲۰ دقیقه به شهر سمنان می‌رسد.

غلامرضا حسینی غربا در گفت‌و‌گو با تسنیم در سمنان، اظهار کرد: با توجه به اینکه طوفان مهیب تهران از این شهر عبور کرده است، این طوفان هم اکنون با سرعت به سمت استان سمنان می آید.

وی افزود: سرعت این طوفان بیش از 100 کیلومتر در ساعت اعلام شده و همراه با گرد و غبار شدید به استان سمنان می رسد.

مدیرکل هواشناسی با اشاره به سرعت این طوفان تصریح کرد: این طوفان مخرب بر اساس برآوردها در ساعت 8 و 20 دقیقه به سمنان می رسد.

وی به مردم توصیه کرد تا به طور جدی از ورود به معابر عمومی پرهیز کرده و تا عبور طوفان از سمنان در خانه های خود بمانند.

از ساعتی پیش طوفان و گردوغبار شدیدی آسمان تهران را درنوردید. حجم این گرد و غبار در آسمان تهران به‌حدی بالا است که میدان دید را تا حد بسیار زیادی کاهش داده و آسمان شهر را تا حدی تاریک کرده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار