عامل اختلال در پروازهای فرودگاه ایلام پیدا شد

جابه‌جایی این ایستگاه به یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد
کد خبر: ۴۰۴۴۴۲
| |
13854 بازدید
معاون عمرانی استانداری ایلام گفت: ایستگاه فرستنده رادیویی استان مهمترین دلیل ایجاد اختلال در پرواز‌های هوایی استان است.

به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «شاپور پولادی» در جلسه شورای برنامه‌زیری استان اظهار کرد: ایستگاه فرستنده رادیویی استان مهم‌ترین دلیل ایجاد اختلال در پرواز‌های فرودگاه ایلام است که نیاز به جابه‌جایی دارد و اعتبار آن باید طی امسال تامین و به سال دیگر موکول نشود.

وی با بیان اینکه جابه‌جایی این ایستگاه به یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد افزود: در حال حاضر 800 میلیون تومان برای آن اعتبار اختصاص داده شده که با این مقدار نمی‌شود، این کار انجام داد، لذا ضروری است که معاونت برنامه‌ریزی در راستای اختصاص اعتبار به این پروژه تجدید نظر کند.

پولادی راه‌اندازی نقشه GIS در استان را بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: این نقشه یک بانک اطلاعاتی است و پیاده کردن آن برای استان خائز اهمیت است و به 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون عمرانی استانداری ایلام با اشاره به اینکه پروژه تجهیز استانداری به 500 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، تصریح کرد: در حال حاضر استانداری 5 میلیارد ریال به پیمانکاران بدهکار است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت