صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
موج جدید دوپینگ در وزنه برداری ایران

جریمه 100000 دلاری که حسین رضازاده باید پاسخگویش باشد

تست دوپینگ چهار وزنه‌بردار نوجوان ایران مثبت اعلام شد تا شایعات درباره دوپینگ گسترده در رده‌های پایه وزنه‌برداری ایران تأیید شود. فدراسیون جهانی وزنه‌برداری امروز ایران را به دلیل دوپینگ چهار ‌ملی‌پوش نوجوانش ـ که اسفند‌ سال گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند ‌بودند ـ ۱۰۰ هزار دلار جریمه کرد.
کد خبر: ۴۰۴۳۹۲
| |
17573 بازدید
|
دوپینگ گسترده در رده‌های پایه وزنه‌برداری و سایه سنگین تعلیقتست دوپینگ چهار وزنه‌بردار نوجوان ایران مثبت اعلام شد تا شایعات درباره دوپینگ گسترده در رده‌های پایه وزنه‌برداری ایران تأیید شود. فدراسیون جهانی وزنه‌برداری امروز ایران را به دلیل دوپینگ چهار ‌ملی‌پوش نوجوانش ـ که اسفند‌ سال گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند ‌بودند ـ ۱۰۰ هزار دلار جریمه کرد.

به گزارش «تابناک»، مهدی فروتن، رامین ولی‌پور، مصطفی خلیلی و مهرشاد محمودی، چهار ‌ ملی‌پوش‌ نوجوان ایرانی هستند که در اسفند‌ سال گذشته در قالب رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا در تایلند شرکت کرده بودند و اکنون مشخص شده که از داروهای نیروزا استفاده کرده‌اند.

بنا بر قوانین مبارزه با دوپینگ فدراسیون جهانی وزنه‌‌برداری اگر کشوری چهار نمونه دوپینگ مثبت داشته باشد، ۱۰۰هزار دلار جریمه خواهد شد؛ بنابراین ایران با چهار نمونه تست دوپینگ مثبت ۱۰۰هزار دلار جریمه می‌شود و در صورتی که فدراسیون ایران، جریمه خود را پرداخت کند، هیچ خطر دیگری از جمله تعلیق ایران را تهدید نخواهد کرد.

بنا بر این گزارش، دوپینگ گسترده در اردو‌ تیم‌های پایه به این دلیل رخ می‌دهد که فدراسیون، ملی‌پوشان را در یک اردو‌ متمرکز برای مسابقات جهانی آماده نمی‌کند و آنان در شهر‌ها و باشگاه‌های خود تمرین کرده و در این میان ‌داروهایي استفاده می‌کنند که خیلی از آن‌ها‌ تأیید شده نیست و برای همین هم اتفاقاتی از این دست رخ می‌دهد. نفرستادن تیم ملی جوانان هم به این دلیل بود که از فروردین ‌امسال، اردو‌ متمرکز تیم ملی جوانان تشکیل نشد و ملی‌پوشان هر یک برای خود تمرین می‌کردند و از آنجا که سرمربی از داروهای مصرفی آن‌ها خبر نداشت و احتمال حضور ورزشکار دوپینگی در ترکیب این تیم می‌رفت، ملی‌پوشان را به مسابقات جهانی روسیه اعزام نکردند.

دوپینگ گسترده در رده‌های پایه وزنه‌برداری و سایه سنگین تعلیق

به هر حال در سایه سکوت مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری و شخص حسین رضازاده، خطر بزرگی وزنه‌برداری ایران را تهدید می‌کند؛ آن هم در سالی که مسابقات مهم اینچئون و قهرمانی جهان پیش روست و کسب سهمیه المپیک برای ملی‌پوشان وزنه‌برداری از همین مسابقات جهانی پیش ‌روی آغاز می‌شود.

نکته عجیب در این میان اما نحوه اعلام نام دوپینگی‌های تیم ملی نوجوانان است. هجدهم اردیبهشت‌ ماه، نخست نام مهدی فروتن، اولین دوپینگی تیم ملی نوجوانان ایران معرفی شد و بیست و سه روز بعد یعنی امروز اعلام شد که تست دوپینگ رامین ولی‌پور، ملی‌پوش نوجوانی که در تایلند نایب قهرمان آسیا شده بود هم مثبت اعلام شده و ساعاتی پس از انتشار این خبر بود که اعلام شد، فدراسیون جهانی وزنه‌برداری ایران را ۱۰۰ هزار دلار جریمه کرده ‌و بنا بر قوانین این فدراسیون، تیم‌هایی که چهار ملی‌پوش دوپینگی داشته باشند، شامل این جریمه می‌شوند.

همچنین رسانه‌ها نام مصطفی خلیلی و مهرشاد محمودی را به عنوان دو دوپینگی بعدی این تیم معرفی کردند و با توجه به اینکه هیچ مقام رسمی دوپینگ این دو‌ را اعلام نکرده، اخبار رسیده، حاکی از این است که فدراسیون پیش‌دستی کرده و خودش دو ورزشکار دوپینگی دیگر را به فدراسیون جهانی اعلام نموده است.

موج دوپینگ در حالی بار دیگر وزنه‌برداری ایران را فراگرفته‌ که حضور تیم ملی جوانان ایران هم در مسابقات جهانی این رشته منتفی شد تا شایعات مربوط به دوپینگ در این تیم هم بالا بگیرد. چندی پیش، سجاد انوشیروانی، نایب قهرمان المپیک و عضو تیم ملی بزرگسالان ایران نیز ‌یکباره اردو‌ تیم ملی را به دلایل نامعلومی ترک کرد و حضورش در مسابقات آسیایی اینچئون در هاله‌ای از ابهام رفت.

گفتنی است، حسین رضازاده، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری که از زمان انتخابش به ‌عضویت شورای شهر تهران، انتقادات زیادی به دو شغله بودن او وارد شده بود؛ اما از هجدهم اردیبهشت (زمان مثبت اعلام شدن نخستین ملی‌پوش نوجوان) تا کنون هیچ پاسخ درخوری درباره شیوع دوپینگ در اردو‌ تیم ملی‌ نداده و تنها در یک گفت‌وگو با سایت فدراسیون وزنه‌برداری، تقریبا تقصیر را به گردن دیگرانی غیر از خودش انداخته است.

رضازاده در آن مصاحبه گفته بود، ورزشکار باید با مربی‌اش صادق باشد و مربی نیز باید هشیار بوده و درباره اطلاعاتی که از ورزشکاران می‌گیرد، بیشتر تحقیق کند؛ البته در این میان مقداری از تقصیر‌ها ‌گردن فدراسیون پزشکی ورزشی انداخته شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱۱
انتشار یافته: ۲۹
امیر احمد اکبری اسبق از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
آقای رضازاده صرفا ننگین کردی کارنامه ورزشی ت رو
با این همه آبروریزی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
مگه رضازاده دو شغله نیست چرا از یکی از شغلهایش مثل اقای دنیامالی کنار نمیره
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
تاریخ مصرف رضا زاده در هر دو جا به پایان رسیده
فرشید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
رضازاده کمترین کاری که باید انجام بده استعفاست ولی...
این جا ایران است...
شهروز
|
Canada
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
چشم همه ما روشن از داشتن اینهمه پهلوان پنبه !!
از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
با دلار2650 تومانی هم حساب کنی میشود
265میلیون تومان
من که راضی نیستم از بیت المال کشورم این پول پرداخت شه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
خود رضا زاده هم دوپینگی بود منتها این اواخر زرنگی کرد و خودشو از مسابقات کنار کشید
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
اين رضا زاده ماندنش ديگر فقط ضرر است.محبوبيتي هم ندارد.
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
این روزی که مربی قبلی گفت اون توطیه رضازاده بوده تا فدراسیون رو دستش بگیره همه اومدن گفتن رضا زاده محاله این آدم باشه .
صرف اسم بردن از امامان معصوم و بزرگان دین آدم رو با اخلاق نمیکنه که هیج به دلیل استفاده سو استفاده گرانه از این بزرگان آدم رو پست تر میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۰
چه می کنند با پول بیت المال؟!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟