صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تذکر مشاور حقوقي پرسپوليس به هيئت مديره

کد خبر: ۴۰۴۳۵۷
| |
2523 بازدید
وکيل حقوقي پرونده سرمربي سابق پرتغالي پرسپوليس به هيأت مديره اين باشگاه تذکر داد.

مصطفي شکري در خصوص اظهارنظر برخي از اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس درباره مانوئل ژوزه و مصاحبه‌هايي در مورد او در سايت باشگاه اظهار داشت: پس از اينکه مطلع شدم برخي ادبيات درباره پرونده ژوزه در رسانه‌ها و حتي سايت باشگاه مطرح شد با توجه به حساسيت اين پرونده تذکرات لازم را به نوبه خود داده‌ام و اعلام کرده‌ام به نفع باشگاه نيست که درباره اين مربي اين مسائل مطرح شود.

به نقل از فارس، وي افزود: من از هيئت مديره خواسته‌ام در اين فضا وارد نشوند که ما به ژوزه بدهکاريم چند بار گفته‌‌ام و حسب وظيفه‌ام باز هم مي‌گويم ما نبايد در اين دعواي بسيار فني گل به خودي بزنيم بايد عزيزان هيئت‌مديره موشکافانه در اين بحث کمک کنند تا با همين فضا روبه‌ جلو برويم.

شکري خاطرنشان کرد: اگر خداي ناکرده باشگاه تصريحاً و يا حتي بدون قصد و غرض مبلغي را بابت بدهي به ژوزه در رسانه‌ها مطرح کند من الان مي‌گويم که گل به خودي خورده‌ايم و همين موضوع باعث مي‌شود تمام زحمات و مديريت پرونده از بين برود من به عنوان وکيل پرونده معتقدم که ما بايد چراغ خاموش روبه‌جلو برويم و ژوزه به دليل تخلف در قراردادش حتي بايد به ما جريمه هم بدهد پس بهتر است درباره اين موضوع مسئولان باشگاه پرسپوليس بيشتر دقت کنند و مطرح کردن هر مبلغي به هيچ عنوان به نفع باشگاه پرسپوليس نيست.

وي در پايان در پاسخ به سؤال ديگري که به نظر شما اگر اين پرونده به نفع سرمربي پرتغالي تمام شود چقدر پول بايد پرداخت کنيد، گفت: من معتقدم ژوزه بايد به ما جريمه بدهد و در حال حاضر پرونده کاملاً خبري از آن نيست. من در اين خصوص نيازي نمي‌بينم که بخواهم مبلغي را اعلام کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟