طرح تبدیل کمیسیون اصل 90 به دیوان

این طرح هم اکنون به هیئت رئیسه مجلس ارائه شده و به زودی جهت بررسی‌ و تصویب نهایی در دستورکار صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۴۰۴۳۱۳
| |
3862 بازدید
رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس از نهایی شدن طرح تبدیل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به دیوان، در کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: این طرح هم اکنون به هیئت رئیسه مجلس ارائه شده و به زودی جهت بررسی‌ و تصویب نهایی در دستورکار صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عزت‌الله یوسفیان‌ملا نماینده مردم آمل و لاریجان و رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از نهایی شدن طرح تبدیل کمیسیون اصل 90 مجلس به دیوان، در کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: : این طرح هم اکنون به هیئت رئیسه مجلس ارائه  شده و به زودی جهت بررسی‌ و تصویب نهایی در دستورکار صحن علنی پارلمان قرار می‌گیرد. 
 
وی در ادامه افزود: این کمیسیون فعلا کلیات این طرح را تصویب و به هیئت رئیسه مجلس ارائه کرده است تا در صورت تصویب در صحن علنی پارلمان؛ به منظور بررسی جزئیات دوباره به کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس ارسال شود. 
 
رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای تصریح کرد: براساس ماده واحده طرح تبدیل کمیسیون اصل 90 به "دیوان"، کمیسیون اصل 90 مجلس می‌بایست به "سازمان" و یا "دیوان" تغییر کند ولی سازوکار و نحوه انجام وظایف این سازمان یا دیوان باید توسط هیئت رئیسه مجلس مشخص شود. 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت