صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

يوفا تعيين کننده ي جريمه آلونسو و سيمئونه

کد خبر: ۴۰۳۷۳۱
| |
2514 بازدید
کميته انضباطي يوفا در خصوص جريمه هافبک رئال مادريد و سرمربي اتلتيکومادريد بابت اتفاقات فينال ليگ قهرمانان اروپا تصميم‌گيري خواهد کرد.

يوفا در خصوص اتفاقاتي که در فينال ليگ قهرمانان اروپا ميان دو تيم اتلتيکو مادريد و رئال مادريد در ليسبون رخ داد، احکامي را صادر مي‌کند. در اين ميان مي‌توان به حضور ژابي آلونسو در زمين پيش از پايان مسابقه و اخراج ديگو سيمئونه اشاره کرد.

به نقل از فارس، کميته انضباطي روز هفدهم جولاي را براي جلسه و بررسي اتفاقات رخ داده در درگيري که باعث اخطار گرفتن پنج نفر شد، در نظر گرفت.

اعضاي کميته انضباطي فيفا همچنين رفتار ژابي آلونسو را براي نقض ماده يازده قوانين بررسي مي‌کند. آلونسو که به دليل محروميت نمي‌توانست در فينال بازي کند، از سکوها پايين رفت تا پس از گل گرت بيل به همراه بازيکنان نيمکت‌نشين رئال به خوشحالي بپردازد.

يوفا در مورد ديگو سيمئونه به اخراج وي اشاره کرد. کوئيپرس پيش از پايان سوت مسابقه به سيمئونه به دليل ورود او به زمين پس از گل چهارم رئال مادريد در وقت‌هاي اضافه و مشاجره با مدافع فرانسوي رئال مادريد کارت قرمز نشان داد.

سيمئونه پس از پايان 90 دقيقه براي اعلام پنج دقيقه وقت تلف شده، به داور مسابقه اعتراض کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟