صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سيمئونه: ‌بايد به اتلتيکومادريد افتخار کرد

کد خبر: ۴۰۲۹۳۸
| |
2868 بازدید
سرمربي تيم فوتبال اتلتيکو مادريد گفت: مقابل رئال اشتباه کردم و مسئوليت آن را مي‌پذيرم.

ديگو سيمئونه پس از باخت 4 بر يک شاگردانش در فينال ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: باخت از رئال آن هم در شرايطي که تنها دو دقيقه تا کسب برتري نهايي فاصله داشتيم،‌ ناراحت کننده است. اما من احساس ناراحتي نمي‌کنم و هواداران نيز نبايد ناراحت باشند. آنها حتي بايد به تيم افتخار کنند که فصلي بزرگ و باشکوه را پشت سر گذاشتيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: در زندگي اتفاقاتي روي مي‌دهد که يک روز صاحب همه چيز هستيد و روز ديگر هيچ چيزي نداريد. از اين بابت ناراحت نيستم و به بازيکنانم از 10 نمره 9.5 مي‌دهم.

سيمئونه در مورد استفاده از ديه‌گو کاستا مصدوم که تنها 9 دقيقه در زمين دوام آورد، نيز عنوان کرد: مقابل رئال به اين خاطر مرتکب اشتباه شدم و مسئوليت‌اش‌ را مي‌پذيرم.

در اين مصاف ابتدا شاگردان او دقيقه 37 توسط گودين به گل برتري رسيدند و تا سومين دقيقه وقت اضافه نيمه دوم همين برتري را حفظ کردند. اما دقيقه 3+90 توسط سرخيو راموس گل تساوي را دريافت کردند تا رئال توسط بيل، مارسلو و رونالدو در دقايق 110، 118 و 120 به گل برسد و قهرماني را از آن خود کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟