صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفر هیأت دوستی پارلمانی ایران به کشور کلمبیا

کد خبر: ۴۰۲۶۶۷
| |
1673 بازدید

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کلمبیا، گفت:هیئت دوستی پارلمانی ایران هفته آینده به کشورهای کلمبیا و اکوادور سفر می‌کند.

حمید رضا فولادگر در گفت‌و‌گو با خانه ملت، در تشریح سفر هیئت دوستی پارلمانی ایران به کشورهای کلمبیا و اکوادر، گفت: یکی از راه برقراری ارتباز بین دولت ها رفت آمد های گروه های دوستی پارلمانی است.

نمانیده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:مجلس و گروه های دوستی پارلمانی به عنوان نماینده مردم با ملت ها رابطه برقرار می کنند و چون جزء حاکمیت هستند می توانند روابط بین دولت ها را تحکیم کنند.

این نماینده در مجلس نهم گفت: برخی کشورها گروه های دوستی پارلمانی تشکیل دادند که یکی از آن ها اکوادر است که به ایران سفر کردند اکنون نوبت گروه دوستی پارلمانی ایران است که به این کشور سفر کند.

فولادگر عنوان کرد: بر این اساس هفتهد آینده برنامه سفر یک هفته ای گروه دوستی پارلمانی ایران به کلمبیا و اکوادر برنامه ریزی شده است.

وی در تشریح سفر گروه دوستی پارلمانی ایران به این دو کشور گفت: نشست هایی را با اعضای گروه دوستی پارلمانی و مسئولین دولت و مجلس  و بازدید از صنایع صنعتی است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و اکوادر تصریح کرد: امیدواریم با سفر به کشور های کلمبیا و اکوادر بتوانیم پیام مردم و نظام جمهوری اسلامی  را برسانیم و توسعه روابط با کشور های مستقل آمریکای لاتین می تواند در جهت بحث روابط سیاسی ایران با این کشورها موثر باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟