صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«شهر سوخته» باز هم سوخت!

بخش کوچکی از پایگاه پژوهشی شهر سوخته صبح جمعه دچار حریق شد، اما هیچ یک از آثار تاریخی به دست آمده از کاوش‌های این شهر تاریخی، آسیب ندیدند.
کد خبر: ۴۰۲۵۴۹
| |
7895 بازدید
|
۱

بخش کوچکی از پایگاه پژوهشی شهر سوخته صبح جمعه دچار حریق شد، اما هیچ یک از آثار تاریخی به دست آمده از کاوش‌های این شهر تاریخی، آسیب ندیدند.

مدیر کل روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: روز جمعه، دوم خرداد بین ساعت 7 تا 9 صبح بخشی از آمفی تئاتر پایگاه پژوهشی شهر سوخته دچار حریق شد که خوشبختانه به سرعت آتش‌سوزی مهار شد.

محمد علی ابراهیمی با تاکید بر اینکه اکنون کارشناسان در حال بررسی علت آتش‌سوزی در سالن آمفی تئاتر این پایگاه پژوهشی هستند، تاکید کرد: خوشبختانه هیچ ضرر معنوی به آثار تاریخی قرار گرفته در موزه پایگاه پژوهشی شهر سوخته وارد نشده است و فقط بخش کوچکی از سالن آمفی تئاتر که در چند متری موزه قرار دارد دچار حریق شد.

به گزارش ایسنا،‌ در پایگاه پژوهشی شهر سوخته تعدادی از یافته‌های به دست آمده از کاوش‌های انجام شده در محوطه تاریخی شهر سوخته در ویترین‌های مناسب و دارای استاندارد نگهداری می‌شوند.

همچنین محوطه تاریخی شهر سوخته نیز حدود دو کیلومتر با این پایگاه پژوهشی فاصله دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
بازدیدکننده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۲
یکی ازدیدنی ترینهای سفر نوروزامسال ما دیدار ازاین موزه وشهرسوخته وقلعه رستم بود.بسیار کارشده وبسیار زحمت کشیده شده است.حتما بایستی مراقبت شود.ضمناجادارداز راهنماهای باحوصله واگاه این مجموعه سپاسگزاری نمایم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟