سيلوا: دليلي براي نارضايتي توره وجود ندارد
کد خبر: ۴۰۲۵۰۰
| | 2109 بازدید
هافبک منچسترسيتي از ناراضي بودن توره از ماندن در اين تيم تعجب کرد.
داويد سيلوا اعلام کرد نارضايتي ظاهري يحيي توره از باشگاه باعث تعجب وي شده است. سيلوا که پس از پيوستن به اردوي تيم ملي اسپانيا در تعطيلات به سر ميبرد، اعلام کرد که توره هيچ نشانهاي از عدم رضايت در اين تيم بروز نداده است.
ديميتري سلوک، مدير برنامههاي توره مدعي شد که بازيکن ساحل عاجي از اينکه باشگاه در اعلام تولد 31 سالگي وي در سايه رسيدن باشگاه به دومين قهرماني خود در ليگ برتر در مدت سه سال کوتاهي کرده، ناراحت شده است.
سلوک همچنين مدعي شد که توره خواهان تضمين نقشي در باشگاه است که پس از بازنشستگي به آن مشغول شود اما سيلوا اعلام کرد که هرگز ناراحتي توره از باشگاه را نديده و اظهار داشت: سالها در کنار توره بازي کردهام و هميشه فکر ميکردم که راضي است بنابراين نميفهمم چرا کسي لزوما فکر ميکند که او ناراحت بوده؛ از نظر من او هميشه حالش خوب بوده است.
به نقل از فارس، سيلوا اضافه کرد که به هيچ تيمي نميرود و به دنبال قهرماني در اروپا با تيم منچسترسيتي است. وي گفت: در حال حاضر بسيار خوشحالم و هيچ تغييري در آيندهام نميبينم. هرگز از پيروزي خسته نميشويم و در حال حاضر به همراه منچسترسيتي قهرمان شدهايم؛ بنابراين هيچ نظري درباره تغيير ندارم.
هافبک منچسترسيتي خاطرنشان کرد: هميشه گفتهام که از بودن در سيتي خوشحالم. در فوتبال هرگز نميتوانيد پيشبيني کنيد که چه اتفاقي خواهد افتاد اما در حال حاضر خوشحالم و دوست دارم در همين تيم بمانم.
وي اضافه کرد: سرمربي جو خوبي در تيم ايجاد کرده و انرژي بهتري را به بازيکنان تزريق کرد. نتيجه آن هم اين شد که دو قهرماني در فصل گذشته به دست آورديم.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


