میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زائران ایرانی در سلامت کامل هستند

به دلیل نزدیک شدن به ایام شهادت حضرت امام موسی‌ کاظم(ع) و شرایط امنیتی شهر کاظمین، از روز پنجشنبه تا روز یکشنبه هیچ زائر ایرانی در شهر کاظمین حضور نخواهد داشت.
کد خبر: ۴۰۲۴۴۳
| |
5654 بازدید
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: به دلیل نزدیک شدن به ایام شهادت حضرت امام موسی‌ کاظم(ع) و شرایط امنیتی شهر کاظمین، از روز پنجشنبه تا روز یکشنبه هیچ زائر ایرانی در شهر کاظمین حضور نخواهد داشت.

سعید اوحدی در گفت‌وگو با فارس گفت: به دلیل نزدیک شدن به ایام شهادت امام موسی‌الکاظم(ع) و شرایط امنیتی شهر کاظمین برنامه سفر زائران به عتبات عالیات از 4 روز گذشته تغییراتی را داشته است.

وی ادامه داد: دفتر سازمان حج و زیارت در عراق سفرها را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده است که از امروز تا روز یکشنبه هیچ زائر ایرانی در کاظمین حضور نخواهد داشت.

رئس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: زائرانی که قرار بود در این ایام به شهر کاظمین سفر کنند، با برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا بعدازظهر روز گذشته سفر خود را انجام دادند تا در این ایام به این شهر سفر نکنند و خوشبختانه تاکنون تمام زائران در سلامت کامل به سر می‌برند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت