صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بدون اينکه به من بگويند انتخابم کرده‌اند!

مک‌وندي: نمي‌خواهم دستيار تقوي باشم

کد خبر: ۴۰۲۳۱۷
| |
2670 بازدید
سرمربي فصل گذشته نفت مسجد سليمان مي‌گويد علاقه‌اي به دستياري ندارد و انصرافش را از حضور در اين تيم اعلام کرده است.

بهروز مک‌وندي با بيان اين که نمي‌خواهد به عنوان دستيار مجتبي تقوي در تيم نفت مسجد سليمان فعاليت کند اظهار کرد: من شب گذشته وقتي نام خودم را در بين دستياران آقاي تقوي ديدم تعجب کردم. زيرا مسئولان باشگاه با من صحبتي در اين مورد نکرده بودند. شب گذشته با آقاي تقوي تماس گرفتم و به ايشان توضيحاتي ارائه دادم و گفتم نمي‌توانم به عنوان دستيار در کنارشان باشم.

به نقل از ايسنا، وي همچنين درباره‌ي دلايل انصراف خود از همکاري با باشگاه نفت مسجد سليمان افزود: من به چند دليل اين کار را انجام دادم ، اول اين که مسئولان باشگاه وقتي با من براي همکاري صحبت کردند قرار بود من سرمربي تيم باشم نه اين که بخواهم به عنون دستيار در تيم فعاليت کنم و دليل بعدي هم اين بود که من به عنوان سرمربي، تيم را به ليگ برتر آوردم و اگر قرار باشد با عنوان دستيار فعاليت کنن به نوعي به عقب برگشته‌ام.

وي همچنين تصريح کرد: آقايان بدون اين که با من صحبت بکنند براي مربياني که با آنها مذاکره مي‌کردند شرط مي‌گذاشتند که بهروز مک‌وندي در کادر فني حضور داشته باشند، در صورتي که من شخصا تمايلي به اين کار ندارم. دوست ندارم به نوعي در مقابل مربيان ديگر سنگ بگذارم که حتما من در کادر فني باشم. من براي آقاي تقوي آرزوي موفقيت مي‌کنم و اميدوارم ايشان بتوانند با تيم شهرم نتايج قابل قبولي کسب کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟