صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف نام ۴ بازیکن از فهرست اولیه تیم ملی آرژانتین

کد خبر: ۴۰۲۲۴۶
| |
4274 بازدید
سرمربی آلبی‌سلسته نام ۴ بازیکن را از فهرست اولیه ۳۰ نفره خود برای حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل خط زد.

به گزارش تسنیم، آلخاندرو سابیا، سرمربی تیم ملی آرژانتین فرانکو دی‌سانتو، ‌گابریل مرکادو،‌لیساندرو لوپس و فابین رینائودو را از فهرست اولیه ملی‌پوشان خود برای حضور در جام جهانی 2014 حذف کرد.

سابیا که 8 روز پیش فهرست 30 نفره خود را اعلام کرده بود آن را به به 26 نفر کاهش داد و تا 12 خرداد فرصت دارد 3 بازیکن دیگر را هم از این فهرست کنار بگذارد و آن را به 23 نفر برساند.
گابریل مرکادو و لیساندرو لوپس هر 2 مدافعان تیم لیورپلاته آرژانتین هستند که در فصل گذشته به طور قرضی برای تیم بنفیکای پرتغال بازی کردند اما از جمع شاگردان سابیا کنار گذاشته شدند. فابین رینائودو هم هافبک تیم کاتانیای ایتالیای است که تیمش به سری B سقوط کرد. او به طور قرضی از تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال به کاتانیا منتقل شده بود.

آخرین بازیکن حذف شده هم فرانکو دی سانتو، مهاجم تیم وردربرمن آلمان بود که حضورش در فهرست 30 نفره آرژانتین برای بسیاری سوال‌برانگیز بود هرچند امید او برای حضور در جام جهانی از بین رفت.

آرژانتین، تیمی که از آن به عنوان یکی از مدعیان اصلی فتح جام جهانی 2014 یاد می‌شود، در گروه F این رقابت‌ها باید با تیم‌های ملی ایران،‌نیجریه و بوسنی و هرزگوین پیکار کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟