میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

26 کشته در حمله جدید بوکوحرام

بر اثر حمله شبه نظامیان بوکو حرام به دو روستا در شمال شرق نیجریه دست کم 26 نفر کشته شدند.
کد خبر: ۴۰۲۲۰۸
| |
6335 بازدید

بر اثر حمله شبه نظامیان بوکو حرام به دو روستا در شمال شرق نیجریه دست کم 26 نفر کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی بی سی، شبه نظامیان بوکو حرام بار دیگر روستاهای نیجریه را مورد حمله قرار دادند. بر این اساس نیروهای بوکو حرام مجددا در حمله به دو روستا در نزدیکی مدرسه ای که دانش آموزان آن اخیرا ربوده شده اند، 26 نفر را کشتند.

در این حمله که به روستاهای شاوا و آلاگارنو در منطقه چیبوک واقع در شمال شرق نیجریه انجام گرفت به ترتیب 9 نفر و 17 نفر از اهالی این دو روستا کشته شدند. این در حالی است که منطقه چیبوک ماه گذشته شاهد حمله بوکو حرام ه یک مدرسه شبانه روزی دخترانه و ربوده شدن بیش از 200 دانش آموز آن بود.

بوکو حرام همچنین مسئول انفجار دو بمب قوی در مرکز شهر یوس که بیش از 130 کشته داشت شناخته می شود. در پی وقوع این حملات وزارت خارجه آمریکا ضمن محکوم کردن این انفجارها، آن را اقدامی تروریستی خوانده و خواستار مقابله دولت نیجریه با این اقدامات شد.

همچنین "ویلیام هیگ" وزیر خارجه انگلیس انفجارهای دیشب نیجریه را جنایت علیه بشریت خواند. گفتنی است مناطق شمالی نیجریه طی ماه های اخیر شاهد افزایش فعالیت های تروریستی بوکو حرام بوده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت