رئیس‌جمهور وارد محل برگزاری نشست سیکا شد

رئیس‌جمهور به منظور شرکت در چهارمین نشست سران کنفرانس تعامل و اقدامات جهت اعتمادسازی در آسیا (سیکا)، وارد محل این اجلاس شد.
کد خبر: ۴۰۱۹۷۳
|
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۴ 21 May 2014
|
5141 بازدید
رئیس‌جمهور به منظور شرکت در چهارمین نشست سران کنفرانس تعامل و اقدامات جهت اعتمادسازی در آسیا (سیکا)، وارد محل این اجلاس شد.

به گزارش ایسنا از چین، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی قرار است در این اجلاس سخنرانی کند.

انجام ملاقات‌های دوجانبه در حاشیه اجلاس و همچنین برگزاری نشست مطبوعاتی از جمله برنامه‌هایی است که در این سفر دو روزه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

ایده تشکیل سازمان سیکا یا کنفرانس تعامل و اقدامات، تدابیر و راه‌های دستیابی به اعتمادسازی در آسیا در سال 92 و به ابتکار سلطان نظربایف، رییس‌جمهور قزاقستان مطرح و در سال 1996 رسما تشکیل شد.

اولین و دومین اجلاس سران سیکا در شهر آلماتی پایتخت قزاقستان و اجلاس سوم هم در استانبول ترکیه برگزار شد.

نشست سران سیکا هر چهار سال یک بار و اجلاس وزرای خارجه هر دو سال یک بار برگزار می‌شود.

در حال حاضر این اجلاس 22 عضو دارد و در برگیرنده دوازده عضو ناظر مشتمل بر سازمان‌های بین‌المللی و تعدادی از کشورها از جمله سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری در اروپا، اتحادیه عرب و کشورهایی چون مالزی، اندونزی، ویتنام، ژاپن، اوکراین، آمریکا و ... است.

از جمله کشورهایی که عضو این سازمان هستند می‌توان به ایران، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، کره جنوبی، چین، روسیه، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، آذربایجان، تایلند، ترکیه و ... اشاره کرد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت