صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انشقاق در گروهک تروریستی «جیش العدل»

عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل ضمن انشعاب از این گروهک سازمان تروریستی جدید را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است.
کد خبر: ۴۰۱۸۷۳
| |
9750 بازدید

عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل ضمن انشعاب از این گروهک سازمان تروریستی جدید را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اختلافات و درگیری‌های درون گروهی بین اعضای گروه به اصطلاح "جیش العدل" به سمتی در حال حرکت است که اخبار بیرون آمده از درون این سازمان تروریستی خبر از انشقاق و متلاشی شدن این گروه می‌دهد.

بنابر این گزارش اختلافات این گروه زمانی علنی شد که عبدالرئوف ریگی، سخنگوی "جیش العدل" و برادر عبدالمالک ریگی رهبر اعدام شده گروه منحله جندالله، روز سه شنبه 25 مارس 2014 طی تماس با العربیه.نت مخالفت خود را با اعدام مرزبانان ربوده شده ایرانی اعلام کرد و گفت: من سعی کردم تا از اعدام این افراد جلوگیری کنم اما متاسفانه این اقدام صورت گرفته است و در همین راستا من نگرانی خود را اعلام کرده ام.

چندی بعد گروه جیش العدل به سرعت او را از این سمت کنار گذاشت و شخص دیگری را به عنوان سخنگو معرفی کرد.

اخبار منتشر شده حاکی از این است عبدالرئوف ریگی پس از عزل شدن از سخنگویی جیش العدل گروهک تروریستی جدیدی را سازماندهی کرد که نشان دهنده عمیق‌تر شدن اختلافات این سازمان تروریستی است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟