صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عقب نشینی شركت "یاهو" از تحریم ایرانیان

پس از حدود یک ماه تلاش و رایزنی گروه های ایرانی خارج از کشور، سرانجام غول اینترنی "یاهو" از محدودیت هایی که علیه ایرانیان وضع کرده بود، عقب نشینی کرد.
کد خبر: ۴۰۱۵۲۷
| |
18096 بازدید
|

پس از حدود یک ماه تلاش و رایزنی گروه های ایرانی خارج از کشور، سرانجام غول اینترنی "یاهو" از محدودیت هایی که علیه ایرانیان وضع کرده بود، عقب نشینی کرد.

به گزارش "تدبیر"، شورای ایرانیان امریکایی (نایاک) با انتشار خبر مربوط به لغو محدودیت های اعمال شده از سوی شرکت "یاهو" برای کاربران ایرانی اشاره می کند که ایرانیان مقیم داخل و خارج ایران از این موضوع استقبال کرده اند و در این باره می افزاید:"شرکت "یاهو" که پیش تر محدودیت هایی را بر کاربران ایرانی برای ساخت ایمیل و استفاده از خدمات آن شرکت وضع کرده بود اینک تضمین داده که ایرانیان قادر خواهند بود تا ماه سپتامبر سال 2014 میلادی حساب کاربری تازه افتتاح نمایند.

این اقدامی قابل توجه است چرا که پیش تر شرکت "یاهو" اعلام کرده بود به دلیل تحریم های وضع شده از سوی امریکا علیه ایران آن شرکت با محدودیت هایی در زمینه ارائه خدمات به کاربران ایرانی مواجه شده است." یکی از ایرانیان فعال در کمپین ارسال نامه به شرکت "یاهو" و درخواست از مدیران آن شرکت برای لغو محدودیت های اعمال شده علیه ایران بوده است. او ضمن ابراز خرسندی در این باره افزوده است:"امروز، یاهو تصمیم درست را اتخاذ کرده است. در صورتی که "یاهو" به اعمال محدودیت ها علیه ایران ادامه می داد این موضوع ناقض حقوق بشر بود. تغییر تصمیم "یاهو" نشان داد که فشار مردمی می تواند تاثیرگذار باشد."

شرکت "یاهو" در سپتامبر سال 2013 میلادی با اعمال محدودیت برای کاربران ایرانی ای که قصد ساخت اکانت در سایت یاهو را داشتند ذکر شماره تلفن را برای آنان الزامی ساخته بود با این حال کد تلفن کشورهایی که از سوی دولت امریکا تحریم شده اند از جمله کشور ایران برای کاربران غیر قابل دسترسی بود. این موضوع سبب شدتا بسیاری از ایرانیان نتوانند آدرس ایمیل جدیدی در سایت "یاهو" برای خود بسازند. پس از این تصمیم یاهو تعداد زیادی از ایرانیان که اکثرا در خارج از کشور به سر می برند با ارسال نامه ای برای مسئولین شرکت "یاهو" خواستار لغو محدودیت های اعمال شده شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
از ایرانیهای عزیز می خواهم یاهو رو تحریم کنند چون تا ماه سپتامبر این محدویت ها رو لغو کرده
آرش مازندرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
من دیگه از یاهو متنفر شدم و از خدمت سرویس دهندگان دیگه بیشتر استفاده می کنم.
یاهو با اینکه می دونست مردم عادی از سرویس هاش استفاده می کنند اون هارو محدود کرد حتی با این که هیچ فشار و اجباری برای این کار روش نبود!
sam
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
آیا قطع سرویس موبایل و اینترنت و فیلترینگ و دانشگاه و استخدام و پوشیدن شلوار جین و ...هم جزو حقوق بشر حساب میشه!!!!؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
بهتره ايندفعه ما تحريمش كنيم تاديگه دست به اين كارا نزنه
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
من رفتم چک کردم
شایعه است توجه نکنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
تا همین چند دقیقه قبل این محدودیت هنوز پابرجا بود و ظاهرا الان هم هست!
باران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
اگر تحریم و لغو کرده پس چرا هنوز اسم ایران تو لیست نیست الان رفتم ایدی بازکنم که اسم ایران نبود
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
بابا کم منت این آشغالها رو بکشید ، این همه سرویس های ایمیل در دنیا هست که اتفاقاً یاهو از همه ضعیف تره . با وجود اینکه حتی چندین سرویس دهنده خدمات ایرانی داریم، چه لزومی داره منت شرکتی مثل یاهو رو بکشیم؟
این اونها هستند که باید منت مشتری رو برای افتتاح حساب و افزایش مشترکین سایتشون بکشند!
اصغری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
درست نشده که هنوز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
بله فشار مردمی روی همون کسایی که همیشه دشمن می نامیم اثر داره ولی مصرف داخلی نداره !!!
قیمت خودرو چند ؟ دلار چند ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟