مجلس «جرم سیاسی» را تعریف کرد

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از تعریف «جرم سیاسی» در کمیسیون متبوعش خبر داد.
کد خبر: ۴۰۱۳۲۷
| |
8015 بازدید

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از تعریف «جرم سیاسی» در کمیسیون متبوعش خبر داد.

به گزارش فارس، محمدعلی اسفنانی نماینده مردم فریدون‌شهر در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی خانه ملت، به تشریح جزئیات جلسه امروز کمیسیون متبوعش پرداخت.

وی با اعلام اینکه در جلسه امروز این کمیسیون جرم سیاسی تعریف و به تصویب رسید، گفت: این اقدام برای اولین بار پس از انقلاب و بعد سال‌ها صورت می‌گیرد.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی خانه ملت ماده یک این طرح را که به تعریف جرم سیاسی اختصاص دارد اینگونه بیان کرد: «ماده1-هر یک از جرایم مصرح در ماده2 این قانون چنانچه با انگیزه اصلاح امور کشور علیه مدیریت و نهادهای سیاسی و یا سیاست‌های داخلی یا خارجی کشور ارتکاب یابد، بدون آنکه مرتکب قصد ضربه زدن به اصل نظام را داشته باشد «جرم سیاسی» محسوب می‌شود.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: در ماده2 مصادیق جرم سیاسی را تعریف می‌کنیم که در جلسات بعدی تا تصویب نهایی موضوع ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت