صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نیاز ریاض به گفت‌وگوی مستقیم با تهران

اندیشکده آمریکایی استراتفور گزارش داده است که دعوت وزیر خارجه سعودی از همتای ایرانی خود برای سفر به عربستان می‌تواند نشانه این باشد که ریاض نیاز به گفت‌وگوی مستقیم با رقیب دیرینه‌اش را درک کرده است.
کد خبر: ۴۰۱۱۲۳
| |
6456 بازدید
اندیشکده آمریکایی استراتفور گزارش داده است که دعوت وزیر خارجه سعودی از همتای ایرانی خود برای سفر به عربستان می‌تواند نشانه این باشد که ریاض نیاز به گفت‌وگوی مستقیم با رقیب دیرینه‌اش را درک کرده است.

به گزارش «ایرنا»، این اندیشکده آمریکایی، در تازه‌ترین یادداشت خود نوشت: «روند رو به جلوی مذاکرات هسته‌ای ایران و تغییر موضع عربستان در قبال تروریست‌های تکفیری، از دلایل عمده تصمیم ریاض برای آغاز روابط دیپلماتیک و رسمی با تهران است.»

به نوشته استراتفور، این 2 کشور رقیب اصلی یکدیگر برای نفوذ در منطقه محسوب می‌شوند و بعید است که به توافق ملموسی برسند، اما مسائلی وجود دارد که لازم است 2 کشور درخصوص آنها با یکدیگر تعامل کنند که لبنان و سوریه از مهم‌ترین آنها هستند.

تهران و ریاض از طریق گفت‌وگوی مستقیم می‌توانند تنش‌ها را به سطحی برسانند که مدیریت آنها ممکن تر باشد. استراتفور افزوده است: «این اولین باری است که سعودی‌ها درباره سفر رسمی یک مقام دولت جدید ایران به کشورشان سخن می‌گویند. از زمان شروع به کار دولت «حسن روحانی» و آغاز مذاکرات هسته‌ای ایران با آمریکا، تهران به برقراری رابطه با ریاض علاقه نشان داده است تا به این ترتیب نگذارد سعودی‌ها فرآیند دیپلماتیک کنونی (مذاکرات هسته‌ای) را بر هم بزنند.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار