صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرتاب سه ماهواره ایرانی تا پایان سال

قائم مقام سازمان فضایی ایران از پرتاب سه ماهواره شریف‌ست، تدبیر و فجر در سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۴۰۰۹۷۹
| |
5036 بازدید

قائم مقام سازمان فضایی ایران از پرتاب سه ماهواره شریف‌ست، تدبیر و فجر در سال جاری خبر داد.

حمید فاضلی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: تمامی ماهواره‌های ما آماده هستند و هر زمان که هماهنگی‌های لازم انجام و آمادگی از سوی دوستان پرتاب‌گر اعلام شود پرتاب‌ها صورت می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: در برنامه‌های فضایی گاهی لازم است که تغییراتی در سیستم‌ها و زیرسیستم‌ها ایجاد شود تا کیفیت پرتاب‌ها کامل شوند.

در این راستا ما در حال انجام آمادگی‌های لازم هستیم تا انشاء‌الله بتوانیم در سال جاری سه پرتاب ذکر شده را داشته باشیم.

به گفته فاضلی پرتاب ماهواره شریف ست مربوط به دانشگاه صنعتی شریف، ماهواره تدبیر توسط سازمان فضایی و با کمک دانشگاه علم و صنعت در حال مدیریت طراحی سیستمی است و همچنین ماهواره فجر نیز به کمک وزارت دفاع در صاایران طراحی و ساخته شده است.

قائم‌مقام سازمان فضایی ایران همچنین گفت: در موضوع زیست فناوری فضایی نیز یک کلاس جدید از پرتاب زیرمداری در پژوهشگاه فضانوردی در حال طراحی است که این کلاس یک نقطه اقدام به جلو است و در این راستا کپسول‌های ما دیگر به صورت استوانه‌ای نیست و شکل فضایی پیدا می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟